Andreea Tonciu a purtat o ținută copiată în gală? Apelează din ce în ce mai des la Photoshop, iar internauții o taxează dur! „Pe Instagram păpușă, în realitate mătușă”

Andreea Tonciu a copiat-o pe Khloe Kardashian și a apelat la photoshop
Andreea Tonciu a copiat-o pe Khloe Kardashian și a apelat la photoshop

Andreea Tonciu a impresionat jurații în gala de sâmbătă seara, de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, dar se pare că aceasta a purtat o copie aproape identică.

Andreea Tonciu, una dintre cele mai apreciate concurente de la „Bravo, ai stil! Celebrities” impresionează jurații prin efervescență, dinamism și autenticitate. Mereu în topul celor mai apreciate concurente, dacă nu chiar fruntașă, Andreea Tonciu și-a adunat, de-a lungul timpului, o bază foarte mare de fani, care o apreciază mai ales pentru felul său de a fi.

Citeste si: Andreea Tonciu aruncă bomba despre relația dintre Bianca Rus și Ștefan Farrel! Incredibil, ce a spus despre cei doi

Cum toate vedetele au parte și de „hateri”, în ultima perioadă, comentariile de la pozele pe care Tonciu le postează pe contul său de Instagram sunt din ce în ce mai... colorate, să le numim așa. Se pare că fanii acesteia sunt într-un mare război cu persoanele care o critică pe Andreea Tonciu, chiar dacă bruneta a început să cam gafeze.

Ținuta din gală nu a fost copia outfit-ului Rihannei. E o replică aproape identică a rochiei purtată de Khloe Kardashian. Păi ce faci, măi, Andreea?

Deși internetul a luat foc, că vezi doamne Andreea Tonciu ar fi copiat-o pe Rihanna, acest lucru este departe de adevăr. Superstarul internațional( e vorba despre Rihanna, să știți) a purtat o rochie fără mâneci, cu spatel gol și a accesorizat ținuta cu o pereche de mănuși, din aceeași plasă sclipitoare, în timp ce concurenta „Bravo, ai stil! Celebrities” a copiat-o, fără vreo remușcare, pe Khloe Kardashian. Singura moificare adusă ținutei, este sacoul alb pe care sora Kardashian nu l-a avut, în rest, rochiile sunt aproape i-den-ti-ce!

Andreea Tonciu a copiat-o pe Khloe Kardashian și a apelat la photoshop
Andreea Tonciu a copiat-o pe Khloe Kardashian și a apelat la photoshop

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

După cum a remarcat și o urmăritoare de-a Andreei, Khloe Kardashian a purtat această rochie la o petrecere organizată de mama sa, Kris Jenner, care avea ca tematică stilul „Great Gatsby”, în timp ce Andreea a purtat ținuta pentru a se plia cât mai bine pe tema „Glitter Glam”.

„E copiată după Khloe Kardashian rochia, pentru petrecerea mamei ei, Great Gatsby” a explicat tânăra cu ochi de detectiv.

Citeste si: Andreea Tonciu, masaj incitant în pauza de jurizare de la Bravo, ai stil! Celebrities: "Uneori fac și cu finalizare"

 

După ce că e citicată dur de „fanii” săi pentru ținuta din gală, nici nu se poate astâmpăra din a-și edita pozele

Din păcate, din ce în ce mai multe critici se îndreapă către Andreea Tonciu, iar faptul că s-a afișat cu o ținută criticată este doar un motiv și, de fapt, cel mai puțin relevant motiv. Instagram-ul Andreei Tonciu „a luat foc”, de când aceasta a început să-și etaleze formele... care nu sunt ale ei. Aceasta aduce modificări vizibile fotografiilor pe care le postează, iar internauții au remarcat acest lucru, însă nu pare ca bruneta să fie deranjată de criticile care i se aduc, și continuă să promoveze o imagine falsă și nerealistă.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Andreea Tonciu a copiat-o pe Khloe Kardashian și a apelat la photoshop
Andreea Tonciu a copiat-o pe Khloe Kardashian și a apelat la photoshop

Este evident că în poza postată de Andreea Tonciu pe contul său de Instagram, aceasta s-a mai înălțat puțin, și-a alungit și subțiat considerabil picioarele și talia, a folosit un efect care îi face pielea să pară mai

fină și mai catifelată și, de asemenea, se pare că de la o poză la cealaltă, Andreea Tonciu a și mers la solar! Dacă în poza din stânga, vedeta este complet neatinsă de razele soarelui, în poza din dreapta pare că are deja o săptămână de solar la activ.

„Se vede de la o poștă că e modificată. Nu arată așa.”,  „Ceva e ciudat la poza asta... prea modificată...”, „Nu-ți mai photoshopa pozele, stai cuminte, nu așa impresionezi”, „Pe Instagram păpușă, în realitate mătușă” au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de urmăritorii Andreei Tonciu, sub pozele de la „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Citeste si: Soţul Andreei Tonciu, declaraţie uluitoare despre vedetă! Uite ce a spus tânărul!



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Theo Rose, în lacrimi la „Bravo, ai stil! Celebrities”. „Nu m-am lăsat bătută și nu am lăsat nici...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies