Andreea Tonciu aruncă bomba despre relația dintre Bianca Rus și Ștefan Farrel! Incredibil, ce a spus despre cei doi

Andreea Tonciu aruncă bomba despre relația dintre Bianca Rus și Ștefan Farrel! Incredibil, ce a spus despre cei doi
Andreea Tonciu aruncă bomba despre relația dintre Bianca Rus și Ștefan Farrel! Incredibil, ce a spus despre cei doi

Andreea Tonciu nu a mai rezistat și a răbufnit la ”Bravo, ai stil! Celebrities”, după ce Bianca Rus a pronunțat iar numele iubitului său, Ștefan Farrel.

În emisiunea de sâmbătă, Bianca Rus a mărturisit că ținuta sa, de la rochie până la coafură, este aleasă de Ștefan Farrel, cel despre care spune că este iubitul ei.

De-a lungul timpului, între Bianca Rus și Ștefan Farrel pe de-o parte, și celelalte conurente de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” de celalaltă parte au fost multe discuții, asta și pentru că multe dintre colegele Biancăi Rus nu cred în relația acesteia.

Citeste si: Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu dorm împreună doar la hotel! Să aibă oare probleme în cuplu?

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

De data aceasta, cea care a izbucnit a fost Andreea Tonciu, care nu a mai rezistat și a spus adevărul despre relația Biancăi Rus cu Ștefan Farrel.

Citeste si: Catalin Botezatu, dezamagit de prestatia Andreei Tonciu: ''De la Tonciu ma asteptam la mai mult''

”Nu e nimic între tine și Ștefan Farrel, e un barter. Domnul Farrel este prietenul Biei și au făcut schimb pe schimb: ”tu te duci acolo în emisiune și spui numele meu, ce fac eu, iar eu sun și cer bartere” De aceea, îi spui tot timpul numele în emisiune.

Și te rog să-i spui domnului Farrel să nu-mi mai sune stilistul, pentru că acesta lucrează doar pentru mine, să fie clar... Și, te rog frumos, începând cu această emisiune, să nu îi mai pronunți numele aici, poți să o faci la tine pe Instagram, unde vrei, dar nu în emisiune. Toate avem oameni cu care lucrăm și nu le spunem numele în emisiune, nu le facem reclamă aici”, a spus Andreea Tonciu la ”Bravo, ai stil! Celebrities”.

Citeste si: Andreea Tonciu, masaj incitant în pauza de jurizare de la Bravo, ai stil! Celebrities: "Uneori fac și cu finalizare"

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Ștefan Farrel, iubitul Biancăi Rus, avansuri de la un alt bărbat!

Relația dintre Bianca Rus de la Bravo ai stil și Ștefan Farrel, controversată

Relația dintre Bianca Rus și Ștefan farrel a fost una controversată încă de la început. Bărbatul a mărurisit într-un interviu pentru WOWbiz.ro că preietenii îl sfătuiesc să se despartă de cântăreață.

"Toți îmi spun să ies din relația asta, că nu ne potrivim, însă părerea mea este cu totul alta. Eu cred că ea merită o șansă ca om, ca femeie, cu ce a greșit fata asta? Vă gândiți că are familie, că mama ei citește mesajele astea și poate plânge. Bia mi-a plăcut, mă atrage, e ceva ce-mi spune: "hai să încercăm", dar nu pot spune că încă o iubesc în totalitate, ci există o chimie între noi pe care nu am mai simțit-o niciodată până acum”, a declarat Ștefan Farell, într-un live exclusiv pe WOWbiz.ro!



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Câte kilograme a luat Roxana Vancea în sarcină și la greutate a ajuns acum? „Nu prea reușesc să trec de pragul acesta deloc.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies