Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu dorm împreună doar la hotel! Să aibă oare probleme în cuplu?

Critina Șișcanu și Mădălin Ionescu dorm împreună doar la hotel! Să aibă oare probleme în cuplu?
Critina Șișcanu și Mădălin Ionescu dorm împreună doar la hotel! Să aibă oare probleme în cuplu?

Cristina Șișcanu, noua concureta la „Bravo, ai stil! Celebrities” a dezvăluit, în cadrul emisiunii, detalii intime despre relația sa cu Mădălin Ionescu.

Cristina Șișcanu este noua concurentă în competiția „Bravo, ai stil! Celebrities” și, asemenea celorlalte concurente, aceasta s-a văzut nevoită să povestească despre viața personală și deopotrivă despre relația pe care o are cu soțul său, prezentatorul TV Mădălin Ionescu.

Citeste si: Cristina Şişcanu, cele mai sincere declaraţii! "Am făcut o criză de gelozie! M-am simțit penibil!"

Deși toate participantele au vorbit deschis, de-a lungul competiției, despre viața personală, detaliile pe care Cristina Șișcanu le-a povestit, au șocat atât colegele de platou, cât și jurații, internauții și fanii vedetei sau cei ai

emisiunii. Astfel, Cristina Șișcanu a povestit că din cauza fiicei pe care o are împreună cu soțul ei, Mădălin Ionescu, aceștia NU DORM ÎMPREUNĂ.

WOW! Chiar dacă locuiesc împreună, Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu nu dorm împreună

Astfel, vedeta a declarat că ea și soțul ei dorm împreună o singură dată pe săptămână și nu acasă, chiar dacă locuiesc împreună cu fiica lor, Petra.

Se pare că aceștia împart patul doar la hotel, pentru că micuța lor nu concepe să doarmă fără mama ei. Mai mult decât atât, aceasta nu s-a sfiit să ascundă povestea de acasă, ci a ales să-și contureze un scenariu, în jurul acestui impediment.  „Eu am o situație mai specială acasă. Nu dorm cu soțul acasă. Vinerea ne-am făcut un obicei să mergem la hotel. Și uite așa merg. E poveste reală,” a povestit Cristina Șișcanu în cadrul competiției „Bravo, ai sti! Celebrities”.

Citeste si: Cătălin Botezatu, despre bustul proeminent al Cristinei Șișcanu! ”Ești femeie măritată”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Critina Șișcanu și Mădălin Ionescu dorm împreună doar la hotel! Să aibă oare probleme în cuplu?
Critina Șișcanu și Mădălin Ionescu dorm împreună doar la hotel! Să aibă oare probleme în cuplu?

Colegele sale de platou au remarcat că pentru o seară la hotel, unde hainele ar trebui să fie cât mai fluide și ușor de dat jos, Cristina este prea îmbrăcată, însă soția lui Mădălin Ionescu nu s-a sfiit să dea detalii picante din cuplu!

Se pare că Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, au parte de foartă multe acțiune

După comentariul făcut de Bianca Rus, „Cam îmbrăcată pentru o seară la hotel. Cum te dezbracă de helanca aia?” Cristina Șișcanu a dezvăluit mici detalii despre viața sexuală pe care o are împreună cu prezentatorul TV, Mădălin Ionescu. Astfel, hainele nu constituie o problemă, pentru că „O rupe, o rupe, are nasturi pe spate,” după spusele Cristinei Șișcanu.

Nici jurații și nici colegii de platou nu se așteptau la această remarcă, motiv pentru care inclusiv Maurice, unul dintre jurați, nu s-a putut abține și a comentat: „Nu aș fi spus că e așa sălbatic.”

Citeste si: Cristina Șișcanu, ceartă cu Maurice Munteanu! Ce și-au spus cei doi! 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu au vorbit, fără perdea, despre sex

La un moment dat, cei doi au glumit pe seama experientei sexuale pe care o aveau in momentul in care s-au cunoscut, fiecare prezentând o alta varianta: Madalin sustinea ca era virgin, iar Cristina exact contrariul.

Madalin: „Cunosc oameni care si-au salvat relatiile... sunt barbati care se plangeau ca terminau foarte repede...”


Cristina: „Esti sexolog?”

Madalin: „Am experienta necesara. De viata, de viata!”
Cristina: „De viata, da... Vaaai... Nu ma asteptam sa intram atat de adanc in problema...”
Madalin: „Cand ne-am inceput relatia eram virgin!!!”
Cristina: „Si eu!”
Madalin: „Tu m-ai invatat foarte multe lucruri si...”
Cristina: „Adica ce vrei sa spui? M-ai facut praf!”

Subiectul s-a incheiat in hohote de ras.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cristina Şişcanu, cele mai sincere declaraţii! "Am făcut o criză de gelozie! M-am simțit penibil!"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies