Andreea Tonciu a părăsit emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities!”! "Simt că mor!"

Andreea Tonciu a părăsit emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities!”!
Andreea Tonciu a părăsit emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities!”! "Simt că mor!"

Cu durere în suflet, Andreea Tonciu, una dintre cele mai de temut concurente de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, a fost nevoită să părăsească paltoul emisiunii de la Kanal D.

Edițiile emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities” aduc în prim plan nu numai ultimele tendințe în materie de modă, ci și un adevărat show de entertainment, când vine vorba despre disputele dintre celebrele concurente. După ore întregi de filmări și pregătiri intense pentru emisiune, celebritățile fac ce fac.. și ajung din nou la certuri care mai de care mai amuzante pentru publicul telespectator.

Andreea Tonciu a trăit momente de coșmar în cadrul uneia dintre emisiunile „ Bravo, ai stil! Celebrities”

După defilarea Deei Codrea, Andreea Tonciu a avut o cădere de calciu extrem de puternică.

Citeste si: Andreea Tonciu, declaraţie halucinantă la "Bravo, ai stil! Celebrities!": "Probleme cu gura.. avem toate!”

Andrea Tonciu a parasit emisiunea Bravo, ai stil! Celebrities!
Andrea Tonciu a parasit emisiunea Bravo, ai stil! Celebrities![Sursa foto: Captură KANAL D]

Încă de când isi aștepta rândul la defilare, Andreea specificat: “Îmi este foarte rău! Îmi este rău de tot, nu știu ce am!”.

Întrebată de Ilinca Vandici dacă poate susține defilarea și nu are o vreo problema în a suporta atât comentariile concurentelor, cât și pe cele ale juraților, Andreea Tonciu a insitat să rămână, fără să ia o pauză.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Dupa ce a defilat, însă, bruneta a specificat: “Îmi este foarte rău!”

În culise, așezată pe o canapea Andreea Tonciu precizează: “Îmi e rău de nu mai pot! Simt că mor! Nu mai pot să stau în picioare!”

 

Citeste si: Raluca Bădulescu a mitraliat-o pe Roxana Nemeș, la „Bravo, ai stil! Celebrities”!

Întrebată de reporterul emisiunii, ce s-a întâmplat cu ea, Andreea îi spune: “Nu știu ce am! Îmi este rau de numai pot! Simt că mi se taie tot și nu mai pot să stau în picioare nici pe scaun!

Simt că o să cad din picioare!”.

În culise cineva îi oferă un pliculeț cu zahăr pentru a-i ridica glicemia.

Andreea Tonciu: “Dați-mi!”.

Andreea Tonciu mănâncă niște zahăr pentru a-și reveni.
Andreea Tonciu mănâncă niște zahăr pentru a-și reveni.[Sursa foto: Captură KANAL D]

După ce a mâncat zahărul, Andreea a ramas pe canapea până când și-a revenit. Nu se știe care sunt cauzele reale ale stării de rău, cert este că Andreea Tonciu începe să clacheze din ce în ce mai des.

Poate fi de la oboseală, de la alimentație proastă sau…. Este însărcinată! Mai multe o să putem observă în ediția finală a sărbătorilor de iarnă, în cadul emisiunii Bravo ai stil! Celebrities!.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies