Andreea Tonciu a părăsit platoul, în gala Bravo, ai stil! Celebrities! Jurații au rămas muți de uimire!

Andreea Tonciu răspunde arțăgoasă către jurați
Andreea Tonciu răspunde arțăgoasă către jurați

Un scandal de toată frumusețea în cadrul jurizării Andreei Tonciu la Bravo, ai stil! Celebrities!

O gala senzațională, în cadrul emisiunii de fashion Bravo, ai stil! Celebrities! unde concurentele au uimit cu show-uri de senzație. Tematica a fost “petrecere gipsy”, unde fetele puteau să exploreze la maximum această zonă a portului țigănesc. Jurații au așteptat cu ardoare momentele defilărilor fetelor pentru o jurizare “ca la carte”.

Surpinzător pentru unii, Andreea Tonciu a avut un moment ce a lăsat mască  juriul format din Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu.

 

După o ceartă cu Alexandra Ungureanu în platou, defilarea a fost jurizată 

 

Primul care a început “avalanșa” de comentarii la adresa ținutei Andreei a fost Maurice Munteanu: “Nu ești pe tema, iubita mea! Tema acestui soare superb se numește “gipsy glam”.. Unde este glam-ul? Corsetul nu este glam, este chiar “obositel”!

 

Citeste si: Andreea Tonciu a părăsit platoul "Bravo, ai stil! Celebrities!" cu ochii în lacrimi!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Andreea Tonciu răspunde arțăgoasă către jurați
Andreea Tonciu răspunde arțăgoasă către jurați[Sursa foto: Captură KANAL D]

Andreea Tonciu, foarte arțăgoasă îi răspunde: “Așa.. și?! Care este problema? Glam-ul este aici la burtă!”

Maurice Munteanu evervat de Andreea Tonciu!
Maurice Munteanu evervat de Andreea Tonciu![Sursa foto: Captură KANAL D]

Maurice: “Ai un ton văd.. arțăgos.. ceea ce mă agită! (…) Deci îți mai spun odată: Glam ZERO și ești mult prea pe temă. Se cere reinterpretare! Da, Tonciu… ești persecutată! Sper că bagi la cap ceea ce îți spun și nu mă mai enervezi!”, a răspuns și juratul către Andreea în încercarea de a o pune la punct în privința atitudinii.

Raluca și Cătălin Botezatu au comentat ținuta la unison: “Puțină interpretare, Tonciu!”, dezamăgiți de ținuta Andreei. După ce a luat doar 8 steluțe de la jurați, Andreea se întoarce nervoasă pe scaun. Întrebată de Ilinca Vandici dacă au supărat-o notele, Andreea răspunde nervoasă: “M-am supărat că sunt proastă! Și dacă sunt proastă voi fi până la final!”.

 

Citeste si: Andreea Tonciu cu sânul gol... la „Bravo, ai stil! Celebrities!” "Mie îmi place să îmi arăt trupul!”

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Andreea Tonciu pleacă din platou!
Andreea Tonciu pleacă din platou![Sursa foto: Captură KANAL D]

Andreea Tonciu părăsește platoul show-ului!

Andreea Tonciu pleacă nervoasă
Andreea Tonciu pleacă nervoasă[Sursa foto: Captură KANAL D]

Raluca Bădulescu s-a enervat la maximum: “Mie îmi place că din platoul asta se pleacă “ca din gara”! Sincer! În acest sezon respect din partea concurentelor către jurați sau către public… ZERO! Se pleacă așa oricând se dorește! Mă gândesc dacă în timpul jurizarii, când va veni Tonciu la jurizare o să mă ridic și să plec! Să stea acolo să mă aștepte până o să vin eu! Este a nu știu câtă oară când Andreea Tonciu părăsește platoul… Că așa

vrea ea!

Raluca Bădulescu comentează atitudinea Andreei Tonciu!
Raluca Bădulescu comentează atitudinea Andreei Tonciu![Sursa foto: Captură KANAL D]

Pentru că ea s-a enervat! Așa și?! Ce înseamnă asta?! Ce este lipsa asta de respect?! Cum ar fi toți, în momentul în care ne supărăm să ne ridicăm și să plecăm?! Ce înseamnă asta?! Ea crede ce este mai presus decât oricine din acest platou? Sau n-am înțeles?! Eu zic să își mai verifice comportamentul pentru că nu este în regulă!”, a conchis Raluca extrem de supărată.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Ella de la Puterea dragostei a făcut plângere la Poliție după ce s-a certat cu Bianca și cu Andra Volos

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies