Andreea Tonciu “a scos ghearele” la Cristina Siscanu! “Cristina, ai dat cu mucii în fasole!”

Andreea Tonciu o cearta pe Cristins Siscanu
Andreea Tonciu o cearta pe Cristins Siscanu

Cele două concurente de la Bravo ai stil au început o ceartă pe cinste în platou!

Aflată în coada clasamentului de sâmbătă seara, Cristina Siscanu și Bianca Rus au avut de trecut momente extreme de tensionante având în vedere că dintre ele două, una părăsea competiția stilului. Bianca Rus a aflat verdictul final, că ea este cea care părăsește competiția, iar Cristina Siscanu a fost favorita juriului.

 

Enervată la culme de ceea ce Cătălin a precizat în acea seară, Cristina a început să îi aducă acestuia o serie de argumente față de atitudinea lui față de ea.

 

Cătălin Botezatu a încercat să o “îndulcească” puțin pe Cristina Siscanu, argumentandu-și criticile din seara de gală eliminatorie: “Și una că Tonciu a fost la eliminatorie și la fel de plină de nervi a fost și ea! E firesc, e un concurs!”

Citeste si: Bianca Rus a fost eliminată și a intrat într-un mega scandal cu Botezatu, după ce a părăsit platoul chiar în timpul emisiunii! "Ți-am dat notă 1.. pentru că POT!"

Catalin Botezatu enervat de Cristina Siscanu
Catalin Botezatu enervat de Cristina Siscanu [Sursa foto: Captură KANAL D]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Cristina Siscanu a sărit că arsă și a precizat: “Nu suferim comparații pentru că suntem total diferite! Adică… suntem două persoane total diferite!”, ironic vorbind la adresa Andreei Tonciu.

 

Jihadul de la Bravo ai stil- Celebrities a pornit între Cristina Siscanu și Andreea Tonciu. S-a rupt lanțul de prietenie!

 

Citeste si: Roxana Nemeș, desfiinţată de Andreea Tonciu după ce a cântat o piesă a lui Duffy! "În fața camerelor, vrea să pară ceva ce nu este"

Andreea Tonciu si Cristina Siscanu au pornit scandalul in platou
Andreea Tonciu si Cristina Siscanu au pornit scandalul in platou[Sursa foto: Captură KANAL D]

Andreea Tonciu: “Adică?! Târziu.. dar m-am trezit! Cristina, nu mi se pare corectă atitudinea ta și stilul tău de a vorbi! Pe bune! Dacă am venit aici să facem diferențe.. Ce aveți toate cu mine?! De ce mă subestimați? Toate suntem egale aici! Eu nu îți permit să faci această acuzație asupra mea!

Cât timp eu te respect pe ține și din partea ta vreau respect! Fetelor, nu sunt ceea ce par și gata! Mă subestimați și mă deranjează! Eu nu am venit aici să mă subestimeze Cristina Siscanu și Alexandra Ungureanu! Dacă voiam să fiu impertinentă și obraznică, puteam să răspund! Dar am avut încredere în ține Cristina, te-am considerat o mama ca și mine și am stat la telefon la discuții și la telefon și afară și acum o dai cu mucii în fasole! Am crezut că ești totuși o femeie cu capul pe umeri, crede-mă Cristina.
Dar s-a văzut…”

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 

Cristina Siscanu: “Ți-ai dai în petic aiurea fără motiv, Andreea! Ești nervoasă degeaba! Nu ai înțeles nimic! Ai greșit enorm cu această atitudine față de mine, care a fost gratuită.”

Andreea Tonciu o cearta pe Cristins Siscanu
Andreea Tonciu o cearta pe Cristins Siscanu[Sursa foto: Captură KANAL D]

Încercând să explice ceea ce i-a transmis lui Cătălin Botezatu, Cristina s-a justificat în față tuturor că nu a fost o ofensă adusă Andreei Tonciu, așa cum ea a înțeles. La testimonial, Cristina a precizat că: “Reacția Andreei m-a lovit că un trăsnet! Pentru că nu a fost gândul meu s-o atac pe ea.”



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Theo Rose, primele declarații despre iubitul său: „E superb”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies