Andreea Tonciu de la Bravo, ai stil! Celebrities își dorește să devină mămică pentru a doua oară? ”Mă tot macină”

andreea tonciu mamica a doua oara
Andreea Tonciu vorbește despre posibilitatea de a deveni mămică a doua oară

De când a devenit o familistă convinsă, Andreea Tonciu se gândește serios să-și mărească familia. Ce spune vedeta despre cel de-al doilea copil?

Andree Tonciu s-a retras din lumina reflectoarelor și s-a dedicat exclusiv familiei. Atunci când apare pe micile ecrane, vorbește întotdeauna despre fetița ei și despre faptul că este o femeie fericită și împlinită. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities se gândește acum la cel de-al doilea copil. Va deveni Andreea Tonciu mămică pentru a doua oară?

Andreea Tonciu de la Bravo, ai stil! Celebrities își dorește să devină mămică pentru a doua oară?

Andreea Tonciu și-a șocat fanii atunci când a apărut la televizor și a vorbit despre cel de-al doilea copil al familiei. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities va plec în vacanță alături de soțul ei, fiind un concediu extrem de romantic.

”Întrebarea asta mă tot macină, toată lumea mă întreabă (nr. mai vrea sau nu un copil). Nu știu ce să spun, nu mă gândesc la asta, nu lucrăm la asta deocamdată, acum lucrez la proiecte mari legate de carieră.

Dar în septembrie urmează să plec cu soțul într-o vacanță mai intimă, preferata mea, doar noi doi, până acum am avut vacanțe doar cu familia.

Citeste si: Ana Porgras rupe tăcerea după ce Zanni a vorbit despre mesajele pe care le-a văzut în telefonul Faimoasei: "Vreau să vă spun doar atât..."

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

andreea tonciu copil
Andreea Tonciu se pregătește să revină pe micile ecrane[Sursa foto: Instagram Andreea Tonciu]

Este un moment foarte așteptat, în patru vacanțe am fost doar cu Rebeca și atunci trebuie să execuți doar ce zice copilul. Acum sunt cu soțul și fetița, urmează să vină și mama cu sora mea și poate chiar și tatăl meu”, a declarat Andreea Tonciu.

Andreea Tonciu a plecat întotdeauna în vacanțe alături de familie, însă următoare ieșire va fi doar alături de soțul ei, chiar dacă cei doi nu se gândesc momentan la cel de-al doilea copil.

Citeste si: Ricardo de la Puterea Dragostei și-a făcut o nouă iubită

andreea tonciu declaratii cel de-al doilea copil
Andreea Tonciu a făcut mărturisiri neașteptate despre cel de-al doilea copil[Sursa foto: Instagram Andreea Tonciu]

"Viața mea este foarte palpitanta! Cred ca vacantele m-au cam obosit. Acum ma aflu în vacanță la Mamaia cu familia. La cât de uitucă sunt, am uitat să îi las cheia de la apartament surorii mele. Era neapărat sa o las deoarece trebuie sa vină acasa cineva să ne repare ceva.",

a povestit Andreea Tonciu.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Alexandra Stan este însărcinată pentru prima oară? Cum și-a făcut artista apariția pe rețelele de socializare

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies