Andreea Tonciu, declaraţii despre problemele ei de sănătate! „Mi-am făcut o ecografie și...”

Andreea Tonciu, declaraţii despre problemele ei de sănătate! „Mi-am făcut o ecografie și...”
Andreea Tonciu, declaraţii despre problemele ei de sănătate! „Mi-am făcut o ecografie și...”

Andreea Tonciu a făcut primele declarații la Bravo ai stil Celebrities despre problemele de sănătate care au făcut-o să ajungă la spital.

Andreea Tonciu a întârziat la Bravo ai stil Celebrities pentru că a ajuns la spital. Ajunsă în emisiune, a spus că se simte mai bine, dar nu a dat foarte multe declarații despre afecțiunea de care suferă. A precizat, însă, că are o problemă mai veche.

„Mi-a fost foarte rău și am ajuns la spital dimineață. Sunt bine cât de cât. Mi-am făcut o ecografie și trebuie să îmi fac niște analize, că nu le-am mai făcut de mult timp”, a spus Andreea Tonciu când a intrat în platoul Bravo ai stil Celebrities.

„O să avem un nepoțel”, a glumit Cătălin Botezatu.

„Ar fi de bine dacă ar fi așa. Am niște probleme pentru că știu că am mai fost acum ceva timp în Turcia și chiar am niște probleme de care chiar prefer să nu vorbesc acum”, a continuat Andreea Tonciu. Vedeta a avut însă grijă să-şi informeze fanii ca nu va pleca de la emisiune şi că va face tot posibilul să câştige.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Andreea Tonciu, dezvăluiri dureroase și pline de lacrimi!

Andreea Tonciu  a avut un moment de sinceritate, zilele trecute, la ” Bravo, ai stil! Celebrities” și a povestit, printre lacrimi, cât de greu i-a fost în perioada în care a fost însărcinată cu fetița ei.

Supărată pe colega sa, Calina, fiindcă a jignit-o în culise, când i-a ”aruncat” un „să mori tu!”, bruneta a început tirul la adresa tinerei de 20 de ani.

Citeste si: Cristina Şişcanu intră în competiţia “Bravo, ai stil! Celebrities”!

”Cum îți permiți tu să îmi vorbești mie așa, cine te crezi?! Tu ești un copil pe lângă mine, trebuie să ai grijă la cuvinte, la modul de abordare! În viața ta, să nu mai vorbești cu mine așa, tu ești o puștoaică pe lângă mine, e

musai să ai respect! Cum să îmi spui mie…”să mori tu”, păi eu am un copil de crescut, vreau să trăiesc pentru el”,  a tunat Andreea înspre Calina.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Reacția Andreei Tonciu, după ce Bianca Drăgușanu le-a făcut „sorcove” pe concurentele de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”: „Prietena mea nu a făcut o jignire”

Mai mult, Tonciu avea să mai adauge ceva în discursul ei din emisiune.  ”Vreau să fiu mult timp lângă fetița mea, o iubesc, este totul pentru mine. Eu am avut probleme în sarcină.

Calina, tu știi că eu am stat la pat de la șase luni, îmi era rău, nu puteam să mă ridic, altfel, aș fi riscat să pierd copilul. De aceea, nici în glumă nu permit astfel de cuvinte”,  a comentat Andreea la  ”Bravo, ai stil! Celebrities”



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Andreea Tonciu, declaraţie uluitoare despre presupusul divorţ! "E adevărat că..."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies