Andreea Tonciu, din nou mămică? Imagini neaşteptate cu burtica vedetei

Andreea Tonciu va deveni mămică pentru a doua oară?
Andreea Tonciu va deveni mămică pentru a doua oară?

Bruneta s-a afișat într-o rochiță vaporoasă la o emisiune TV, însă fanii au observat un detaliu surprinzător!

Andreea Tonciu a fost învitată, recent, la o emisiune TV împreună cu fiica sa, iar un detaliu mai puțin obișnuit i-a pus pe gânduri pe telespectatori. Cu toate că Rebecca a atras atenția cu micile „secrete de familie”, fanii au fost foarte receptivi și de această dată, observând burtica de gravidă a brunetei, care a purtat o rochiță vaporoasă. 

Citeste si: Theo Rose și Bogdan de la Ploiești, vacanță de vis în Punta Cana! Cum au fost surprinși cei doi cântăreți

Andreea Tonciu va deveni mămică pentru a doua oară?
Andreea Tonciu va deveni mămică pentru a doua oară?[Sursa foto: Instagram]

Andreea Tonciu este însărcinată pentru a doua oară?

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a venit la emisiunea TV cu fiica sa, însă nu prezența micuței le-a atras imediat atenția fanilor, ci burtica de gravidă a vedetei, care se observa pe sub ținuta purtată. Telespectatorii au văzut imediat că rochia purtată de Andreea Tonciu este largă, lucru mai puțin specific ei, care obișnuia să poarte doar articole vestimentare foarte mulate.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Imediat după, curiozitatea celor de acasă s-a mutat în mediul online, acolo unde în dreptul unei fotografii postate de brunetă au început să apară diferite comentarii legate de o posibilă sarcină: „ Ești însărcinată?", „Felicitări!", au scris urmăritorii vedetei, pe rețelele de socializare. 

Citeste si: Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu nu mai dorm împreună! Motivul pentru care cei doi nu mai împart același pat

Andreea Tonciu este însărcinată?
Andreea Tonciu este însărcinată?[Sursa foto: Captura TV]

Andreea Tonciu este însărcinată?
Andreea Tonciu este însărcinată?[Sursa foto: Captura TV]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Andreea Tonciu își mai dorește un copil!

Vedeta și soțul ei, Daniel Niculescu, sunt mai fericiți ca niciodată acum că a apărut pe lume singura lor fetiță, Rebecca, însă nu exclud posibilitatea de a deveni părinți pentru a doua oară. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities  a spus mereu că își dorește o familie mai mare și speră că va mai avea un al doilea copil, asta pentru ca împreună cu soțul ei să experimenteze viața în patru. 

Citeste si: Ruxi de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, noi detalii despre relația cu Viviana Sposub! Cum se înțeleg, de fapt, în spatele camerelor de filmat

Andreea Tonciu a mărturisit la un moment dat că este pregătită să fie mămică din nou, în cazul în care s-ar întâmpla să rămână însărcinată: „Poate când ne vom duce noi doi (n.r. într-o vacanță).

Deocamdată nu ne gândim la așa ceva, avem alte priorități. Dacă s-ar întâmpla, nu sunt adepta să-l dau afară și normal că l-aș opri", spunea fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” în urmă cu ceva vreme, în cadrul unei emisiuni TV. 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Anamaria Prodan a vândut tot ce avea în Dubai! Sexy-impresara vine în România: „Mă întorc acasă”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies