Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu nu mai dorm împreună! Motivul pentru care cei doi nu mai împart același pat

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu nu mai dorm împreună! Motivul pentru care cei doi nu mai împart același pat
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu nu mai dorm împreună! Motivul pentru care cei doi nu mai împart același pat

Cei doi au decis să doarmă separați, însă puțini știu care este de fapt motivul!

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu formează unul dintre cele mai apreciate și solide cupluri din showbiz-ul românesc, iar de când a apărut pe lume fetița lor, Petra, viața lor a devenit și mai frumoasă. Fostul prezentator TV și soția lui sunt de nedespărțit, dar când vine noaptea sunt nevoiți să se închidă în camere separate, după cum a mărturisit chiar bruneta. Iată motivul pentru care cei doi nu mai împart același pat!

Citeste si: Ruxi de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, noi detalii despre relația cu Viviana Sposub! Cum se înțeleg, de fapt, în spatele camerelor de filmat

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu nu mai dorm împreună!

Viața celor doi s-a schimbat radical de când a venit pe lume Petra, o fetiță superbă care a împlinit anul acesta frumoasa vârstă de 4 ani.

Se pare că micuța nu poate dormi fără să o știe pe mama ei alături, astfel că vedeta a fost nevoită să îl lase pe soțul ei să doarmă singur. Cristina Șișcanu a fost cea care a mărturisit adevăratul motiv pentru care nu mai poate dormi alături de Mădălin Ionescu, astfel că a postat pe contul său de Instagram un filmuleț în care se ruga de fiica ei să o lase să doarmă cu soțul ei. 

Citeste si: Florin Ristei și Naomi Hedman, gata să facă pasul cel mare? Ce planuri au îndrăgostiții: „Mă pregătesc pentru că a zis că...”

Copilul nici nu a vrut să audă de această schimbare, nici măcar atunci când i-a fost propus să doarmă cu bunica: „Petra, mă culc cu tati?”, a întrebat-o Cristina Șișcanu pe fetița ei.

„FIGA (înseamnă „ciuciu” din rusă), nu îți dau voie!”, a răspuns Petra.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

„Pentru cei care urmează să devină părinți… să știți ce vă așteaptă!??? Aici Petra avea doi ani și vorbea moldovenește. Îi ceream voie să dorm cu tati, reacția ei este fabuloasă ???”, a scris Cristina Șișcanu.

Citeste si: Luis Gabriel va deveni tătic pentru prima oară! Iubita artistului este însărcinată în 6 săptămâni: „Cea mai frumoasă veste!”

Cristina Șișcanu, despre zvonurile divorțului dintre ea și Mădălin Ionescu

Vedeta nu s-a mai putut abține și a vorbit deschis despre tot ceea ce se speculează în ultima perioadă de timp. Ea a decis să spună tot adevărul pe InstaStory pentru a pune capăt acestei situații inconfortabile.

Pentru început, aceasta a spus că nu este obligată să se justifice în fața nimănui la acest capitol și s-a declarat deranjată de toate informațiile apărute în presă. Mai mult decât atât, Cristina Șișcanu mărturisește că primește în fiecare zi nenumărate mesaje despre ce s-a întâmplat, de fapt, în căsnicia lor. 

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Citeste si: Bogdan Mocanu s-a despărțit de iubita sa! Dezvăluirile făcute de fostul concurent de la Puterea dragostei: „Suntem separați de ceva timp”

„Voiam sa vorbesc despre situatia aceasta cu divortul. Intr-adevar de vreo zece zile, ne intreaba foarte multe persoane daca am divortat, daca divortam.

Lumea e tot mai preocupata de subiect, pe Instagram ma tot intreaba persoane. Lumea afirma ca noi am divortat si cu parere de rau afirma acest lucru…”, a povestit Cristina Șișcanu.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Lucian Viziru, surpriză de proporții pentru soția sa! Actorul i-a dat inelul după 11 ani de căsătorie: „I l-am oferit abia acum”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies