Andreea Tonciu, în ipostaze nemaivăzute până acum! "O să vedeți că eu mi-am schimbat stilul"!

Andreea Tonciu, în ipostaze nemaivăzute până acum
Andreea Tonciu, în ipostaze nemaivăzute până acum

Frumoasa participantă la „Bravo ai Stil!” se împarte acum între familie și platourile de filmare. Cu toate acestea, în loc să se odihnească, fosta asistentă TV, gătește și îi face toate poftele fetiței sale, Rebeca.

Toată lumea care o urmărește pe Andreea Tonciu știe cât de atașată este vedeta, de fapt, de fiica sa. Aceasta se postează mereu pe Instagram alături de micuța Rebeca, iar ele două mereu glumesc și sunt cu zâmbetul pe buze. Fie că o duce la grădiniță, că merg împreună la cumpărături sau că ies în oraș, „Rebi”, așa cum o alintă mama sa, are o carieră asigurată în televiziune având în vedere cât de mult îndrăgește camera de la o vârstă așa de fragedă.

Citeste si: „Bravo, ai stil! Celebrities”, din 22 ianuarie, la Kanal D!

Andreea Tonciu participă la „Bravo ai Stil!”. Emisiunea se va difuza din data de 22 ianuarie, la ora 22:00

 Focoasa vedetă este nevoită să se împartă între platourile de filmare și viața de familie, motiv pentru care, cu fiecare ocazie, încearcă, pe cât posibil, să petreacă timp cu soțul și fiica sa.

Astăzi, Andreea Tonciu a postat un filmuleț pe Instagram în care apare în ipostaze nemaivăzute! Astfel, bruneta le povestea internauților că va fi vrednică și că gătește pentru Rebeca.

Andreea Tonciu, în ipostaze nemaivăzute până acum
Andreea Tonciu, în ipostaze nemaivăzute până acum

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

De asemenea, aceasta declară că va petrece această zi alături de familie. Ne putem închipui cât de greu îi este Andreei Tonciu să petreacă atât timp departe de fiica sa, la filmări și să facă treburi gospodărești când ajunge acasă. 

Citeste si: Concurentele “Bravo, ai stil! Celebrities”, primele declaratii inainte de prima intalnire televizata cu telespectatorii

Și-a îndemnat fanii să o voteze la celebra emisiune „Bravo ai Stil!”

Tot în cursul acestei zile, Andreea Tonciu le-a adresat o rugăminte fanilor săi. „ Voi sunteți în inima mea. Voi sunteți diamantele mele! ” adaugă frumoasa vedetă.

Am o rugăminte foarte mare la voi: să vă uitați și să fiți alături de mine! O să vedeți că eu mi-am schimbat stilul, o să mă vedeți în diferite ipostaze, așa că am rugămintea să mă votați pentru că am nevoie de toată susținerea voastră", le transmite Andreea fanilor săi. Aceștia i-au dedicat numeroase fan page-uri și pare că aceasta are toată susținerea celor care o apreciază! 

Andreea Tonciu, în ipostaze nemaivăzute până acum
Andreea Tonciu, în ipostaze nemaivăzute până acum

Citeste si: Andreea Tonciu, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată! Din divă, a ajuns gospodină



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Concurentele “Bravo, ai stil! Celebrities”, primele declaratii inainte de prima intalnire televizata cu telespectatorii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies