Andreea Tonciu, în lacrimi la "Bravo, ai stil! Celebrities!" Vedeta s-a enervat şi a plecat din emisiune!

Andreea Tonciu si Calina s-au certat la Bravi ai stil - Celebrities
Andreea Tonciu si Calina s-au certat la Bravi ai stil - Celebrities

Un nou scandal între Andreea Tonciu și Calina, a izbucnit aseară la Bravo ai stil - Celebrities

Fiecare emisiune "Bravo ai stil – Celebrities", are sare și piper, din belşug, pentru public. După ore de filmare și pregătiri intense pentru show, concurentele emisiunii fac ce fac.. și ajung din nou la o dispută magistrală, ce îi lasă pe toți din platou... mască. Aseară, conflictul a pornit între Calina Dumitrescu și Andreea Tonciu, pe motiv că aceea din urmă este favorizată de juratul Cătălin Botezatu.

Citeste si: Ilinca Vandici a ajuns la terapeut: „Soțul a văzut că m-am schimbat”

Cele două concurente nu au îngropat securea războiului!

În culisele emisiunii Calina a precizat: “Eu sunt foarte calmă și liniștită în această emisiune.. nu înțeleg de ce se mai face acest show. Oricum este o bătălie a stiliștilor, dacă stăm s-o luăm așa..

Andreea.. hai să nu ne mai ascundem după deget pentru că Andreea are un stilist care o îmbracă. Da?!

De fiecare dată, ea nu este o fată care a exploatat această treaba cu fashion-ul toată viață ei, pentru că a și recunoscut chiar și astăzi în platou că ea nu știe cu ce se mănâncă. Da?! Deci e clar că uneori nu poate să înțeleagă anumite stiluri.

Asta e! A recunoscut singură chestia asta.. Iar de la notarea domnului Botezatu, e clară treaba și pe față.. N-ai cum să spui că ținută mea, care este o ținută lucrată, este mai proastă din toate punctele de vedere ca a Andreei Tonciu, care avea o pereche de pantaloni de piele și un tricou alb. Adică despre ce vorbim?! Mi se pare că Andreea este favorizată, în continuare, de domnul Botezatu! El..
oricum ar veni ea, îi da Bravo ai Stil! Orice s-ar întâmplă îi da Bravo ai stil! Ceea ce din nou, nu este corect! (….)

Andreea Tonciu si Calina s-au certat la Bravi ai stil - Celebrities
Andreea Tonciu si Calina s-au certat la Bravi ai stil - Celebrities[Sursa foto: Captură KANAL D]

A ndreea Tonciu nu a putut să stea de-o parte fără să comenteze și a replicat:

“Păi dacă domnul Cătălin Botezatu este amantul meu, care este problema?”

“Calina, iar crezi că sunt favorizată, dragă mea?! Stai “tranquilla”, că sunt pe locul 6, stai liniștită! Se vede din tabel ce favorizată sunt.”

(…..)

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

 

Enervată peste măsură de acuzele Calinei, Andreea are un moment în care izbucnește total:

“Am înţeles că ai ceva personal cu mine, dar nu mai gust chestiile astea! Atunci dacă nu ai cu mine, ai ceva personal cu domnul Botezatu!”

 

Citeste si: Scandal între Andreea Tonciu și Calina, la Bravo, ai stil- Celebrities! "Trebuie să îmi pupi mâinile și picioare că îți pronunț numele!"

 

Vizibil afectată, Andreea se ridică de pe scaun și părăsește platoul comentând:

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

“Acesta este timbrul meu vocal și nu accept să vorbeşti așa și este strict problema ta! Eu vorbesc tare și răstit, că așa vorbesc și așa m-am născut! Îmi cer scuze, dar nu mai pot!”,  a spus Andreea îndreptându-se spre culise și izbucnind în plâns isteric.

“Cu ce greșesc? Că aşa vorbesc eu! Dar nu mai suport! De fiecare dată are ce are cu mine, dar ce i-am făcut?! Iar sunt favorizată? Sunt pe locul 6 și sunt favorizată?!

Cum poate să spună că domnul Botezatu a jignit-o? Este o obrăznicătură care nu se poate întâlni pe pământul ăsta și vrea să pară la televizor ceea ce nu este!

De asta sunt nervoasă!”,  a spus Andreea,  în timp ce şi-a șters lacrimile de pe obraji.

“Cu ce am greșit de se ia tot timpul de mine ?”

Calina, fără să fie impresionată de lacrimile și crizele de isterie ale Andreei, a comentat:

“Tensiune, victimă …. Tensiune, cum să nu?! S-a victimizat și Andreea puțin, dar na.. ce să facem?! Trecem și peste asta ca de fiecare dată”



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Berna și Philip, întâlnire neașteptată în toiul nopții! Cei doi foști concurenți de la „Puterea Dragostei” s-au împăcat?!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies