Bianca Rus și Cristina Şişcanu, la cuțite! "Viperă, viperă, viperă"

Bianca Rus si Cristina Siscanu in scandal
Bianca Rus si Cristina Siscanu in scandal, pentru suprematie, la Bravo ai Stil - Celebrities

Scandal și săgeți tăioase între cele două concurente de la Bravo ai stil - Celebrities!, Bianca Rus și Cristina Şişcanu.

O ediție  Bravo ai stil – Celebrities  a încins spiritele între concurentele emisiunii, mai exact între Bianca Rus și Cristina Şişcanu. Se pare că animozitățile și criticile între cele două sunt existente de ceva timp și nu par să se stingă în viitorul apropiat.

 

Scandalul între cele două concurente rivale a început din ediția precedentă.

 

Citeste si: Sexy și rele! Cum au arătat la plajă, în vara lui 2020, concurentele "Bravo, ai stil – Celebrities!"?

Replicile dure pe care și le-au adresat au făcut deliciul publicului. Totul a pornit de la o ediție precedentă unde Cristina Şişcanu a adresat o serie de acuze la adresa Biancăi: “Ar fi o glumă sinistră cu aceste elemente pe care le are Bianca să câștige Bravo, ai stil!”.

Bianca nu a stat pe gânduri şi a replicat și ea către Cristina: “Draga mea, orice ai zice, nu mă interesează! Cu mine nu ai cum.. dar pentru că ești mamă, te respect!

Uite mi-am făcut și codițe, pentru că sunt o răsfățată… Viperă, viperă, viperă!”

Cristina Şişcanu: “Măcar dacă aș vedea-o și eu pe Bia că se străduiește.

Să apeleze și ea la niște oameni care se pricep. Câteodată parcă face dinadins și nu îmi dau seama dacă ea chiar crede în ținutele ei sau face intenționat ca să fie clovnul acestei emisiuni.”

Bianca s-a arătat total dezinteresată și s-a întors cu spatele la Cristina.. încercând să îi arate telefonul din buzunarul de la spate.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Bianca Rus si Cristina Siscanu in scandal
Bianca Rus si Cristina Siscanu in scandal, pentru suprematie, la Bravo ai Stil - Celebrities [Sursa foto: Captură KANAL D]

Cristina Şişcanu: “Bianca ar vrea să plece toate fetele din emisiune și ea să câștige Bravo, ai Stil!”

Bianca Rus: ”Cristina, te-am păcălit! Astăzi n-ai stil! Nu îmi place ce vorbești! Te rog frumos, nu mai vorbi despre mine, fiecare cu categoria lui! Eu mă adresez unora, tu te adresezi altora! Nu mai vreau sa îmi deranjezi urechile prețioase!”

Cristina Şişcanu: “Nu are șanse să câștige competiția "Bravo, ai stil", la felul cum se prezintă în acest moment în competiţie, dar dacă face ceva va evolua și va veni cu alte ținute de ce nu?! Până la urmă fiecare dintre noi are șanse egale!”

Bianca Rus: “Şi ce dacă o să câștig eu Bravo, ai stil? Ce?! Ți-e ciudă, Cristinica? Cristina este o păpușă și vreau să mă joc cu ea.

Dar știi ce făceam cu papuşile mele?! Le rupeam mânuțele!"

 

Citeste si: Andreea Tonciu a atacat-o dur pe Bianca Rus! "Are 20.000 de fețe!"

Pe măsură ce săgețile erau mai aprige între cele două concurente, replicile aveau o greutate și mai mare.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Bianca Rus si Cristina Siscanu
Bianca Rus si Cristina Siscanu in scandal, pentru suprematie la Bravo ai Stil - Celebrities [Sursa foto: Captură KANAL D]

Bianca Rus: “Cristina, tu poți să îmi faci vânt.. .cu fusta! Ridic-o și fă-mi vânt! Hai!”

Cristina Şişcanu: “Eu nu am cum să mă lupt cu tine, Bia! Adică nu există luptă între noi! Vreau să îți iasă asta din cap şi să nu mai adopți o atitudine ofensivă la adresa mea, că nu e cazul pentru că noi nu avem cum să ne luptăm! Suntem în lumi diferite! Eu de multe ori nu înțeleg ce spune Bia. Este un mister total și atunci nu se intersectează lumile noastre interioare! Și atunci nu avem cum să fim într-o competiție!”

 

Cum decurg lucrurile între cele două concurente rivale, o să urmăriți în acesta seară, începând cu ora 23:00.

 

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Bianca, atac dur la Ella de la Puterea dragostei! ”Nu l-a iubit niciodată pe Jador!” Declarația care o va bulversa total pe brunetă!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies