Andreea Tonciu, înșelată de soțul său?!: „Detectivii o să afle”

Andreea Tonciu
Andreea Tonciu a vorbit despre căsnicia sa

Ce spune concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities despre căsnicia cu Daniel Niculescu. Cum s-a dat de gol că a fost înșelată.

Andreea Tonciu s-a dat de gol la Bravo, ai stil! Celebrities în legătură cu mariajul său. Concurenta a făcut o declarație care i-a lăsat cu gura căscată pe jurați, dar și pe colegele sale de concurs.

Deși a spus de nenumărate ori că soțul său i-a schimbat viața în bine, iar fiica lor i-a împlinit pe amândoi, Andreea Tonciu a reușit să facă o dezvăluire șocantă.

Citeste si: Mama lui Emily Burghelea a ajuns la Terapie Intensivă, după ce s-a infectat cu Covid-19: „I s-a făcut tratament cu plasmă”

Între cei doi au existat în ultimii ani și momente tensionate, iar în cadrul emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities” a dezvăluit că este supărată din cauza soțului său, însă nu a dat prea multe detalii:

Andreea Tonciu: Merg în Dubai să beau o băutură fină cu nașa mea, Anamaria Prodan. Dânsa are un contract de semnat și merg și eu să mă uit la arabii aia frumoși. Dacă mă supără soțul meu, am unde să mă duc: Dubai sau Turcia.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Emy a dat de pământ cu Roxana Nemeș, la Bravo ai stil – Celebrities! "Ești o mironosiță și minți de îngheață apele!"

Andreea Tonciu
Andreea Tonciu si sotul ei[Sursa foto: Instagram]

Maurice Munteanu: Înseamnă că te-a supărat deja, fetiță!

Andreea Tonciu: M-a cam supărat, domnul Munteanu.

Andreea Tonciu așteaptă ca detectivii să îi spună dacă a fost înșelată

Întrebată dacă a fost înșelată de Daniel, Andreea Tonciu a spus că da. Însă, când și-a dat seama ce dezvăluire a făcut, Andreea a încercat să schimbe subiectul și a dezvăluit că detectivii vor afla dacă este adevărat sau nu.

Maurice Munteanu: Ai văzut că știu? Mă prind imediat. Te-a înșelat?

Andreea Tonciu: Da!…Domnul Munteanu, asta nu pot să vă zic! Detectivii o să afle, asta na, că sunt la televizor, dar o să se dea mai târziu”, a mai spus Andreea Tonciu, în stilul său caracteristic.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Emy a dat de pământ cu Roxana Nemeș, la Bravo ai stil – Celebrities! "Ești o mironosiță și minți de îngheață apele!"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies