Emy a dat de pământ cu Roxana Nemeș, la Bravo ai stil – Celebrities! "Ești o mironosiță și minți de îngheață apele!"

Emy a dat de pământ cu Roxana Nemeș, la Bravo ai stil – Celebrities!
Emy a dat de pământ cu Roxana Nemeș, la Bravo ai stil – Celebrities! "Ești o mironosiță și minți de îngheață apele!"

Show-ul unde stilul domnește scoate la iveală temperamente nebănuite ale concuretelor Bravo ai stil – Celebrities!

Proaspăt intrată în competiția stilului, Emy Alupei a avut multe lucruri de comentat în privința celorlalte concurente.

La cei 21 ani pe care îi are, un temperament vulcanic așa cum ea însăși s-a declarat, Emy a cedat psihic în cabina de machiaj a emisiunii Bravo ai stil – Celebrities. Totul a pornit de la faptul că ea are un limbaj nu tocmai elevat și înjură foarte mult, astfel încât Roxana Nemeș a fost total deranjată de vorbele auzite.

 

Cum a trecut ceva timp încât să poată observă tipologiile de temperamente, probabil total diferite de ceea ce a întâlnit la Survivor România, Emy a pornit atacul asupra blondei care era obișnuită cu scandalul și tensiunile show-ului.

Ca o oală ce fiebe în clocot, Emy a început să le imite pe unele dintre concurente, în cabina de machiaj și să pretindă că multe joacă un rol în față camerei și “apoi să moară Tanța, când se închide camera, să moară.. să facă… Nu așa! Trebuie

să fim reali! Nu toți suntem reali! Știm foarte bine că mulți joacă roluri. Nu este nimeni perfect, toți avem defecte și calități.”

Cea ofensată de cele spuse în cabina a fost chiar Roxana Nemeș: “Emy, ce vrei să spui că eu nu sunt reală? Eu nu înjur nici pe al meu când mă enervez, îți jur! Nu îmi place să înjur, este vorba și de obișnuință! Eu nu mă dau alta decât sunt!”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Andreea Tonciu și Roxana Nemeș de la „Bravo, ai stil! Celebrities” au luat foc! "Te-ai cuplat cu unul și cu altul că să apari la televizor! Ești vedetă la altceva…"

În platoul emisiunii Emy a menționat că ea este o tipă reală și așa se comportă oriunde și nu încearcă să pară altfel atunci când este filmată. “Eu îmi asum limbajul meu și mi s epare că fiecare om înjură din când în când, nu conteaza cine ești și ce nivel ai în societate, că toți suntem oameni și nimeni

nu e perfect. Ea a zis că niciodată nu face asta și eu cred că minte de îngheață apele! Și dacă nu înjuri, poate faci altele sora mea! Ce te intereseză pe tine ce fac eu?!”

Reacția Roxanei Nemeș

Citeste si: Andreea Tonciu și Roxana Nemeș au împărțit același personaj! "Eu cred că tu ești foarte frustrată și viața ta a fost atât de tristă!"

Roxana Nemeș: “Eu nu înjur! Asta este firea mea! Însemană că mint dacă eu spun că nu înjur? Nu înțeleg unde bați. Trebuie să fiu ca tine?”, a comentat revoltată până la culme Roxana.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

La interviul individual de testimonial, Emy a comentat că ea este o tipă asumată și reunoaste că vorbeste "mai colorat” în diferite situații chiar dacă deranjează pe cei din jur. Practic ea nu pretinde că în fața camerei ea este o doamnă sau domnișoară foarte elevată.

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Roxana Nemeș, la cuțite cu Andreea Tonciu! "Mie chiar îmi place să mai iau în gură... cu Andreea!"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies