Andreea Tonciu și Roxana Nemeș de la „Bravo, ai stil! Celebrities” au luat foc! "Te-ai cuplat cu unul și cu altul că să apari la televizor! Ești vedetă la altceva…"

bravo ai stil celebrities
Roxana Nemeș și Andreea Tonciu sunt protagonistele unui nou scandal la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Un nou scandal a izbucnit între două vedete ale show-ului „Bravo, ai stil! Celebrities”. De data aceasta, protagonistele sunt nimeni altele decât Andreea Tonciu și Roxana Nemeș.

O nouă ediție a emisiunii „ Bravo, ai stil! Celebrities”  a adus sămânța de scandal între vestitele concurente Andreea Tonciu și Roxana Nemeș. Aprige la mânie, cele două celebrități au pornit o ceartă în platou de a răsunat în întreaga televiziune! Fie că sunt în culise, fie în platou, Roxana și Andreea intră mereu în discuții aprinse. De această dată, totul a pornit de la o glumă a Andreei Tonciu, glumă realizată în culisele emisiunii și ajunsă până în fața camerelor de filmat: noi aici la „Bravo, ai stil!” ne aflăm la pușcărie! Și fiecare

pușcărie are câte o șefa! Ehh.. eu sunt șefa aici la pușcărie, dragele mele! Că vreți sau nu vreți să mă considerați, eu sunt șefa!

Singurele care nu au gustat gluma au fost Alexandra Ungureanu și Roxana Nemeș. Vizibil iritată, Andreea le-a specificat celor două că nu au exeperienta necesară în televiziune, pentru că nu au participat și la alte reality show-uri în afară de „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Conflictul între Roxana Nemeș și Andreea Tonciu de la „Bravo, ai stil! Celebrities” pare că se apropie de apogeu!

Roxana Nemeș a dorit să îi dea replica Andreei:Când mergi tu invitată în emisiuni, de ce te invită lumea?! Din ce face audiență Andreea Tonciu? Eu nu te urmăresc, iartă-mă! Oamenii care te-au urmărit, au spus că faci scandal..

și e normal să faci audiență când faci scandal! Cu cine crezi tu că vorbești?”

Citeste si: Andreea Tonciu și Roxana Nemeș au împărțit același personaj! "Eu cred că tu ești foarte frustrată și viața ta a fost atât de tristă!"

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

bravo ai stil celebrities
Andreea Tonciu a adus acuzații grave la adresa Roxanei Nemeș, în cea mai nouă ediție „Bravo, ai stil! Celebrities”

Nu mare a fost mirarea tuturor când Andreea a izbucnit că un vulcan ce erupe: “Andreea Tonciu sunt! Atât! Tu n-ai cum sa ma urmărești că sunt la o anumită ora când tu ai treaba la ora aia.(...) Nu mai spune să te iert, că n-am de ce să te iert! Poate te iartă mama ta!”

Citeste si: O concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a apărut pe internet în ipostaze indecente

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

De asemenea, la testimonialaul ei, Andreea Tonciu a specificat că nu este supărată, este doar atacată constant de către Roxana Nemeș: ”Cum poate să spună o “neica nimeni”, o femeie care nu are coloana vertebrală și a apărut la televizor doar prin lucruri nedemne de o femeie, să mă caracterizeze ea pe mine... ca și când eu apar la tv doar cu scandal! În afara că te-ai cuplat cu unul și cu altul că să apari la televizor! Cantacioasa nu ești, artista nu ești, vedeta nu ești! Ești vedetă la altceva…”



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Andreea Tonciu și Roxana Nemeș au împărțit același personaj! "Eu cred că tu ești foarte frustrată și viața ta a fost atât de tristă!"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies