Conflictul dintre Andreea Tonciu și Roxana Nemeș nu se mai termină! "Nu are o chiftea în burtă! Îmi este milă..."

Roxana Nemes si Andreea Tonciu
Roxana Nemes si Andreea Tonciu s-au certat

Concurentele "Bravo ai stil – Celebrities" îşi aduc acuzaţii din ce în ce mai urâte.

Una din edițiile emisiunii Bravo ai stil – Celebrities  a aprins scântei în platou, între Roxana Nemes, Andreea Tonciu și Cristina Şişcanu. Tematica emisiunii a fost o adevărată provocare pentru concurente! De aceasta dată, vedetele şi-au ales un persoanaj pe care să îl reprezinte în studio. Încă de la cabina de probă, fetele au început să comenteze faptul că Roxana Nemeș a purtat bijuterii de peste 400.000

de euro și … a fost însoțită de bodyguarzi. Andreea Tonciu a început să ia în derâdere toată situația cu bijuteriile Roxanei.

Cristina Şişcanu s-a enervat pe blondă cu ceva timp în urmă, în condițiile în care, cu o seară înainte cele două au avut o dispută fantastică despre limbajul și atitudinea solistei.

 

Cristinei Şişcanu i se pare că Roxana Nemeș este foarte arogantă cu celelalte concurente

 

Întrebată de Ilinca Vandici despre conflictul dintre ele două, Cristina a ținut să precizeze: “Are atitudinea asta arogantă față de multe dintre noi. Acele replici pe care le învârte mereu sunt ușor deranjante pentru mine și colegele mele. Sunt aceleași replici, tocmai.. sunt cinci sau șase replici pe care le spui și le iei de la capăt. Mereu trebuie să amintesc momentul care a declanşat aceste situații ostile între noi și Roxana.

Se uită de unde a plecat și cum a continuat toată atitudinea ei. A venit să strige în culise după o zi sau două de când venise: “Tonciu să vină să își ia mașina!”.  Roxana însă, a împachetat povestea într-un mod frumos, chiar cu rugăminți către Andreea Tonciu, negând atitudinea de care este acuzată.

 

Cristina Siscanu, disputa aprinsa cu Roxana Nemes
Cristina Siscanu se ceartă foarte des cu Roxana Nemes[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Roxana Nemeș, ironică: “Eu zic să mă puneți la colț! Că merit! Iertați-mă că nu sunt atât de serioasă că voi!”  

“Se vede faptul că mă atacați încontinuu!”

Roxana Nemes si Andreea Tonciu
Roxana Nemes si Andreea Tonciu s-au certat[Sursa foto: Captură KANAL D]

Cristina Şişcanu a continuat declaraţiile, întrebată de prezentatoare: “Vrei să îți spun ceva Roxana?! Îmi este milă de tine și păcat de amabalaj și am încheiat discuția! Legat de vocabular era vorba despre acea replică pe care des o folosește,   spune cu cuvintele tale ”.

Roxana Nemeș: “Nu ai înțeles ce ți-am transmis eu! Te enervezi foarte tare și vrei să faci pe isteața!”

Cristina Şişcanu: “Joci un rol şi vrei să ne scoţi din sărite! Pe mine personal mă lași rece!”

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Roxana Nemeș: “Fetelor, viața este frumoasă! Nu mai fiți așa supărate, sunteți prea nervoase și încărcate!”

Citeste si: Cristina Şişcanu a pornit scandalul cu Andreea Tonciu! Tensiunile din platou au atins cote maxime!

Andreea Tonciu
Andreea Tonciu a pornit scandalul în platou [Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Andreea Tonciu “a scos ghearele” la Cristina Siscanu! “Cristina, ai dat cu mucii în fasole!”

Andreea Tonciu a dat și ea replica: “Pacat că Roxana are un comportament foarte urat! M-a dezgustat total! Văd că ne ia la mișto! Asta înseamnă că ai atârnat pe la unul și pe la altul să îţi dea câteva ceva, pentru că tu nu ai avut! Ce ai făcut tu la viața ta? Ce te recomandă, mai fetițo?! Voce zero, talentul praf… talent la altceva… Eu te dau afară! Ți-am dat prea mult nas ca să îți mai permit să îmi vorbești tu în … expirate și ieftine! (…) Eu nu am venit la televizor să mă laud că fac şi că dreg și ea nu are o chiftea în burtă!



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

George Burcea, pozitiv la al doilea test pentru coronavirus

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies