Cristina Şişcanu a clacat și a plâns în hohote! “Mi s-a încălcat demnitatea umană!”

Cristina Şişcanu plangand
Cristina Şişcanu plangand

Celebra Cristina Şişcanu, concurentă la „Bravo, ai stil! Celebrities” a avut un moment de cumpănă în cadrul emisiunii și a început să plângă cu lacrimi amare. Iată de ce.

După gală, Cristina Şişcanu a fost în coada clasamentului alături de Bianca Rus, iar fosta prezentatoare TV a vrut să demonstreze că este avizată în materie de stil și tendințe. Vizibil dezamăgită de ea și de rezultatele relevate de clasament, concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a manifestat o atitudine foarte pozitivă și entuziastă încă din culisele emisiunii, în ciuda așteptărilor: “s-a restat tabelul și vreau să încep cu turația la maximum! Astăzi începe o viață nouă, uitați-va ce colorată sunt!”

Citeste si: Cristina Şişcanu a pornit scandalul cu Andreea Tonciu! Tensiunile din platou au atins cote maxime!

După ce Cristina Şişcanu și-a prezentat ținuta, comentariile juraților „Bravo, ai stil! Celebrities” au dezamăgit-o teribil

Raluca Bădulescu a început jurizarea, însă în defavoarea Cristinei Șișcanu:  "esti pe aproape, dar nu ești pe acolo, nu știu cum să îți spun!”

Citeste si: Cristina Şişcanu a pornit scandalul cu Andreea Tonciu! Tensiunile din platou au atins cote maxime!

Cristina Siscanu jurizata
Cristina Siscanu jurizata [Sursa foto: Captură KANAL D]

Cătălin Botezatu: “Eu te-am văzut de când ai intrat în platou și sincer, nu mi-ai plăcut! Nu îmi place combinația!”

Cristina Şişcanu: “Mie mi se pare o ținută superbă! (…) pornisem cu entuziasm și mi-a pierit entuziasmul! Chiar m-am supărat de dată asta pentru că e o ținută bună!” a spus Cristina cu lacrimi în ochi.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Andreea Tonciu şi Roxana Nemeş, la un pas de bătaie! "Ești o caisă putredă! Nu mai rade ca și cum tu ești o floare între spini!"

Cătălin Botezatu: “De ce plângi?”

Cristina Şişcanu: “Știu că am o ținută bună! Punct! Am trimis poze la foarte multă lume din domeniu și am fost asigurată de acest lucru sigur! Mai bine plecam eu și rămânea Bianca

Rus! În momentul asta în creierul meu s-a produs o nebuloasă. Când nu înțeleg lucrurile logic, nu am cum să continui. Nu este onorant pentru mine, să stau o luna de zile cu.. Bianca în ceafă! Pe bune! Nu este onornat pentru mine să mă aflu în caesta ipostază, va rog să mă înțelegeți!”

Citeste si: Andreea Tonciu “a scos ghearele” la Cristina Siscanu! “Cristina, ai dat cu mucii în fasole!”

Raluca Badulescu jurizeaza tinuta
Raluca Badulescu jurizeaza tinuta [Sursa foto: Captură KANAL D]

După ce a auzit pledoaria Cristinei, Raluca Bădulescu a luat foc! “Voi fiind “Celebrities” aveți orgolii foarte mari! Nu vesu să va jignesc, dar niciun dintre voi la niciun eveniment nu mi-a atras atenția că sunteți bine imbrăcate! Niciuna dintre voi nu va puteți lăuda că sunteți Dumnezeul stilului! Aceasta este o ținută care pe tine nu te caracterizează, dacă mă întrebi pe mine.”

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Cristina Şişcanu a șters pe jos cu Roxana Nemeș! "Mi se pare foarte săracă în cuvinte, Roxana Nemeș!”

Cristina Şişcanu plangand
Cristina Şişcanu plangand[Sursa foto: Captură KANAL D]

Cristina Siscanu enervata la maximum
Cristina Siscanu enervata la maximum[Sursa foto: Captură KANAL D]

Cristina a avut un moment în care i s-a facut rău și a părăsit platoul. A urmat un plâns în hotote în culise și afară… “ Nu este vorba de orgoliu, este vorba de demnitate umană! Nu poți să vii în față a trei oameni, specialisti în domeniu și să îți fie călcată demnitatea în picioare!”



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au rămas fără bani în vacanță. Ce au făcut cei doi soți în miez de noapte? „Nu sunt bancomate.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies