Andreea Tonciu la cuțite cu Cristina Şişcanu și Alexandra Ungureanu! “Două vulpi! Una bătrână și altă șireată!”

Andreea Tonciu in scandal cu Cristina Şişcanu
Andreea Tonciu in scandal cu Cristina Şişcanu

Scandalul dintre Andreea Tonciu, Cristina Şişcanu și Alexandra Ungureanu a atins cote maxime! Totul s-a întâmplat sub ochii telespectatorilor, la „Bravo, ai stil! Celebrities”.

După o gală impresionantă, în care tematica pe care concurentele au interpretat-o așa cum au știut ele mai bine a fost „gipsy”, vedetele s-au întrecut într-o nouă ediție a emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”. Cum tensiunea a atins cote maxime, Andreea Tonciu a părăsit platoul, pentru că s-a supărat în urma jurizarii.

Potrivit juraților, excentrica Andreea Tonciu a fost „mult prea pe temă”, afirmație care a supărat-o nespus.

Astfel, bruneta a luat o decizie radicală: a părăsit platoul emisiunii.

Concurentele de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, șocate de decizia Andreei Tonciu

După ce focoasa brunetă a ieșit val-vârtej din emisiune, celelalte vedete de la „Bravo, ai stil! Celebrities” au încercat să dezbată motivele care au adus-o pe Andreea în acest punct și care au determinat-o să reacționeze atât de agresiv.

Pentru că s-a simțit încolțită,  în încercarea de a-și cere scuze în stilul său ușor acid, Andreea Tonciu a comentat plină de ironie încă din cabina de machiaj: “Mi se pare că fetele astea sar acum pe mine! Că să mă atace iar că … Tonciu este vulcanică! Dar știți ceva?! Dați cu mine de pământ și terfeliti-mă! Ștergeți cu mine pe jos! Terfeliti-mă că nu mă interesează!

Citeste si: Andreea Tonciu a fost încoronată la Bravo, ai stil! Celebrities! "Am câștigat trofeul!"

Andreea Tonciu enervata de Cristina Siscanu
Andreea Tonciu enervată de Cristina Siscanu [Sursa foto: Captură KANAL D]

Cum poți să spui tu vreodată, Cristina Siscanu că eu mi-am permis să mă iau cu domnii jurați? Eu da… asta fac atunci când mă supăr! Că să apalanez situația, ies din platou!”, a comentat Andreea Tonciu plină de nervi.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Andreea Tonciu in cabina de machiaj
Andreea Tonciu in cabina de machiaj[Sursa foto: Captură KANAL D]

Cristina Şişcanu: “Lipsa de respect este la Andreea Tonciu! Asta este victimizare!”

Andreea Tonciu: “Dar ștergeți mă cu mine pe jos! Hai mă pun pe jos să ștergeți cu mine?!”

Cum toată discuția aprinsă și plina de nervi s-a mutat în platou, Andreea Tonciu și Cristina Şişcanu au continuat seria de ironii, ceartă și scandal pe aceeași temă.

Cristina Şişcanu a răspuns acuzelor lui Tonciu: “Vrei să știi ceva? Nu îmi pasă! Dacă vrei pleacă, dacă vrei rămâi!”

Citeste si: Andreea Tonciu a părăsit platoul, în gala Bravo, ai stil! Celebrities! Jurații au rămas muți de uimire!

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Andreea Tonciu in scandal cu Cristina Şişcanu
Andreea Tonciu in scandal cu Cristina Şişcanu[Sursa foto: Captură KANAL D]

În toată această discuție a fost implicată și Alexandra Ungureanu care fusese urecheată de către Andreea Tonciu pentru a că a întârziat și a venit total nepregătită pentru gala emisiunii.

Andreea Tonciu: “Nu mă intereseză părerea voastră! Este foarte simplu! Știu că vreți să măturați platoul acesta cu mine! (…) Asta este! Una este Tonciu și este unicata! Ce să fac?! Tu nu poți să faci ce faci tu!

Andreea Tonciu comentează nervoasă
Andreea Tonciu comentează nervoasă[Sursa foto: Captură KANAL D]

Orice așa face sunt luată în vizor, că fac o glumă, că părăsesc platoul, că încep să tip, că spun un adevăr.. sunt luată în vizor! Știu că prezint un interes foarte mare! Două vulpi! Una bătrână și altă șireată!”.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies