Andreea Tonciu, noi detalii despre părinții ei! Mai divorțează sau nu cei doi: „După 40 de ani de căsătorie...”

Andreea Tonciu, noi detalii despre părinții ei! Mai divorțează sau nu cei doi: „După 40 de ani de căsătorie...”
Andreea Tonciu, noi detalii despre părinții ei! Mai divorțează sau nu cei doi: „După 40 de ani de căsătorie...”

În urmă cu aproximativ o săptămână, Andreea Tonciu a vorbit, cu ochii în lacrimi, despre divorțul părinților ei. Ce se întâmpla acum între cei doi?

Andreea Tonciu a povestit, în cadrul unei emisiuni TV, despre separarea părinților ei, asta după ce tatăl vedetei ar fi înșelat-o pe mama ei cu menajera. Se pare că după acest episod, cea care i-a dat viață a decis să pună capăt căsniciei, după nu mai puțin de 40 de ani. Andreea Tonciu a povestit, tot atunci, că mama sa ar fi mers să depună și actele pentru divorț, însă l-a retras ulterior.

Citeste si: Părinții Andreei Tonciu au probleme conjugale! Tatăl vedetei și-a înșelat soția cu menajera: „Mi-a distrus familia”

Se mai despart sau nu părinții Andreei Tonciu?

Acum, părinții frumoasei brunete s-au împăcat, după cum a mărturisit chiar ea de curând. Vedeta susține că nu ar fi trebuit oricum să ajungă la divorț, mai ales din cauza unei astfel de femei.

„Ei sunt foarte, foarte bine. Nu, nu, nu (n.r. nu mai divorțează părinții). Știi care e problema? Nu poți să ajungi să faci un lucru după 40 de ani de căsătorie, adică să bagi un divorț, din cauza unor domnișoare care sunt de moravuri ușoare”, a spus Andreea Tonciu la Antena Stars.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: „Sunt dărâmată psihic”. Andreea Tonciu, momente grele după ce a aflat că părinții divorțează

Femeia care îi făcea curat în casă i-ar fi furat și bani!

Pe lângă faptul că a fost la un pas să îi destrame familia, menajera i-ar fi furat și bani Andreei Tonciu. Vedeta a tratat-o ca pe o soră, i-a dat din hainele pe care nu le mai purta și a avut mare grijă de ea, însă femeia nu a respectat aceste lucruri.

”În luna Martie, părinții s-au separat. Eu m-am purtat foarte frumos cu ea. Cât am stat la emisiune, femeia asta mi-a furat bani și l-a dominat pe tatăl meu ca să aibă relații intime cu el. Parinții mei au depus actele de divorț, sunt foarte tristă și de aceea am păstrat tăcere atât de mult timp.

Mi-a fost milă de ea si am considerat-o ca pe o soră, i-am dat hainele mele.

Venea să facă curățenie la mine și la mama mea și ea a făcut numai prostii și apoi venea cu tupeu să stea la masă cu mine și mama mea în timp ce ea avea relații intime cu tatăl meu. Sunt dărâmată psihic și eu și mama mea”, spunea Andreea Tonciu.

 

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Jo și Juno nu mai formează un cuplu?! Ce i-a dat de gol pe cei doi artiști

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Claudiu Molnar, mesaj cutremurător la trei săptămâni de la înmormântarea Ancăi Molnar: „Mă topesc de al tău dor”. Gestul sfâșietor făcut de bărbatul îndurerat la mormântul soției

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies