Părinții Andreei Tonciu au probleme conjugale! Tatăl vedetei și-a înșelat soția cu menajera: „Mi-a distrus familia”

Părinții Andreei Tonciu divorțează!
Părinții Andreei Tonciu divorțează!

Andreea Tonciu a mărturisit că părinții ei sunt pe cale să divorțeze! Tatăl fostei consurente de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a înșelat-o pe mama acesteia cu menajera.

Andreea Tonciu traversează o perioadă extrem de dificilă. Părinții ei au decis să divorțeze după mulți ani de relație, subiect despre care a vorbit cu lacrimi în ochi, fiind în mod evident extrem de afectată. Se pare că tatăl ei a fost cel care a călcat strâmb, dar acum este „prea târziu”, după cum spune frumoasa brunetă.

Citeste si: „Sunt dărâmată psihic”. Andreea Tonciu, momente grele după ce a aflat că părinții divorțează

Părinții Andreei Tonciu divorțează!
Părinții Andreei Tonciu divorțează![Sursa foto: Facebook]

Andreea Tonciu, despre problemele conjugale pe care le au părinții ei

Vedeta a povestit, în cadrul unei emisiuni, că tatăl ei a avut o aventură cu menajera, o femeie de 34 de ani căsătorită și cu doi copii. Se pare că cei doi aveau o relație de mai mult timp, dar s-a aflat abia în această primăvară, veste care a venit ca un șoc pentru toată lumea.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Tata a avut o aventură cu menajera. E mai mică decât mine, are 34 de ani. Menajera mi-a distrus familia. (…) S-a aflat în martie. Ei aveau relația din vară. (…) Tata își asumă greșeala, dar acum este târziu”, a spus Andreea Tonciu, în emisiunea „La Măruță”.

Citeste si: Cine este ANDREEA TONCIU. "Cred că a meritat să fac operația asta. Nu mă interesează ce o să comenteze oamenii răi"

Părinții Andreei Tonciu divorțează!
Părinții Andreei Tonciu divorțează![Sursa foto: Facebook]

Andreea Tonciu a discutat cu soțul menajerei

Fosta concurentă de la „ Bravo, ai stil! Celebrities” a mărturisit că la scurt timp după ce a aflat de aventura celor doi, ar fi discutat atât cu femeia, cât și cu soțul ei, aflat la acea vreme la muncă în străinătate.

Bruneta a mai spus și că a rugat-o pe femeie să renunțe la relația cu tatăl ei, însă nu a fost ascultată.

Citește și: Alexandra încă se gândește la Patrick, după împăcarea cu Gagea! Cine a dat-o de gol și cum s-a apărat concurenta în fața celorlalți- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

„Am vorbit cu ea (n.red. – menajera). Ea este căsătorită și are doi copii. Soțul ei lucrează în altă țară. Mi-a recunoscut absolut tot și m-a rugat să nu-i spun soțului ei. Mie mi s-a făcut milă de ea și nu i-am spus, dar i-am cerut să blocheze numărul tatălui meu și să nu mai aibă nicio treabă cu el. A făcut contra. M-am enervat și l-am sunat pe soțul ei.

Mai departe ei știu ce e la ei în familie”, a mai spus bruneta.

Pe de cealaltă parte, mama frumoasei brunete ar fi auzit, din întâmplare, o discuție telefonică între soțul ei și femeia care le făcea curat în casă.

„Am ajutat-o foarte mult. Îi dădeam tot ce nu mai purtam eu și sora mea. Mă comportam cu ea ca și cum ar face parte din casa mea”, a mai spus Andreea Tonciu, în emisiunea TV precizată.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Ramona Olaru este din nou singură? Cum s-a dat de gol prezentatoarea TV: „Fostul nu te-a apreciat”

Vedetele din România care cheltuiesc foarte mulți bani pe pantofi. IREAL cum arată dressingurile lor!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Claudiu Molnar, mesaj cutremurător la trei săptămâni de la înmormântarea Ancăi Molnar: „Mă topesc de al tău dor”. Gestul sfâșietor făcut de bărbatul îndurerat la mormântul soției

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies