Andreea Tonciu divorțează de Daniel Niculescu? Ce mesaj a postat vedeta pe rețelele de socializare: „Un bărbat care...”

Andreea Tonciu divorțează de Daniel Niculescu?
Andreea Tonciu divorțează de Daniel Niculescu?

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” și-a uimit fanii de pe Instagram cu ultimul mesaj pe care l-a postat! Despre ce este vorba

Andreea Tonciu este una dintre cele mai cunoscute femei din showbiz-ul autohton! Vedeta a muncit din greu pentru a ajunge la acest nivel, iar acum se bucură să primească atenție din partea sutelor de mii de fani pe care îi are și pe care, bineînțeles, îi ține la curent cu tot ceea ce face, fie că e vorba de viața personală sau de proiectele în care este implicată.

Bruneta și-a pus fanii pe gânduri după ce a postat un mesaj mai puțin obișnuit pe Instagram! Cu toate că Andreea Tonciu și soțul ei, Daniel Niculescu, au mai avut momente când au luat în considerare despărțirea, cei doi au luptat din greu pentru a continua pe același drum împreună, mai ales că în viața lor a apărut și Rebecca, singura lor fetiță.

Citeste si: Carmen de la Sălciua primește acuzații grave de la soția bărbatului cu care se iubește! Ce spune Bianca Corcheș: „M-a lăsat ca pe un gunoi”

Andreea Tonciu divorțează de Daniel Niculescu?
Andreea Tonciu divorțează de Daniel Niculescu?[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Andreea Tonciu divorțează de Daniel Niculescu?

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a publicat, în urmă cu puțin timp, un mesaj în care atrage atenția tuturor femeilor, spunând că niciodată nu trebuie să accepte compromisuri atunci când un bărbat nu le oferă afecțiunea și dragostea de care au nevoie.

„Dacă un bărbat nu te sună, este pentru că nu vrea să te sune, dacă nu te invită să ieșiți împreună, este pentru că nu vrea să te vadă. Dacă te tratează urât, este pentru că nu-i pasă! Dacă te lasă să pleci, este pentru că nu vrea să fie cu tine. Când un bărbat spune nu sunt pregătit pentru o relație, chiar nu este momentul potrivit… Este pentru că pur și simplu nu te vrea.

Nu mai continua să joci jocurile lui confuze.  Nu îi mai găsi scuze. Atunci când un bărbat vrea să fie cu o femeie, rămâne cu ea, fără minciuni, scuze sau complicații. Oprește-te din a mai fi naivă! Pune-te pe tine pe primul loc!”, a scris aceasta pe Instagram.

Citeste si: Lino Golden și-a șters tatuajul cu Andra Ghinea? Ce a făcut artistul după ce blondina s-a fotografiat cu nou iubit: „Niște greșeli”

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Andreea Tonciu, mesaj pentru toate femeile!
Andreea Tonciu, mesaj pentru toate femeile![Sursa foto: Instagram]

Andreea Tonciu, mesaj pentru toate femeile!

Mai mult decât atât, vedeta le încurajează pe femei să pună punct relațiilor toxice și să își părăsească partenerii în momentul în care consideră că aceștia nu le oferă fericire.

„Nu ai nevoie de cineva care nu știe ce vrea, cineva care nu te apreciază. Meriți un bărbat care îți știe valoarea și care luptă pentru tine, în fiecare zi.

Oprește-te din a-ți frânge inima pentru cineva care probabil nu va fi la fel de bun pe cât te aștepți. Și dă-ți șansa de a fi cu adevărat fericită! Să fii cu cineva care, cu adevărat, te merită”, a mai spus Andreea Tonciu.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cristina Ciobănaşu, declaraţii despre momentul în care a fost cerută de soţie de Vlad Gherman! Ce a făcut cu inelul de logodnă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies