Lino Golden și-a șters tatuajul cu Andra Ghinea? Ce a făcut artistul după ce blondina s-a fotografiat cu nou iubit: „Niște greșeli”

Lino Golden și Andra Ghinea
Lino Golden și Andra Ghinea

Lino Gloden i-a uimit pe fanii de pe Instagram după ce le-a dat de înțeles că va acoperi tatuajul cu chipul Andrei Ghinea.

Lino Golden și Andra Ghinea au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc, însă după doar trei ani de relație s-au despărțit, veste care a venit ca un șoc pentru fanii celor doi. Andra Ghinea are 23 de ani, este studentă la UNArte și are mult succes în industria modei de la noi din țară. Tânăra a îmbrăcat mai multe vedete precum Lora, Inna, Alina Eremia sau Alina Ceușan, reușind rapid să se lanseze în lumea designului vestimentar. 

Lino Golden și Andra Ghinea au avut o relație tumultoasă, cei doi despărțindu-se și împăcându-se de mai multe ori de-a lungul timpului. Ei bine, în martie anul acesta artistul a confirmat despărțirea pe contul său de Instagram, iar vestea a uimit pe toată lumea, mai ales că relația lor părea să meargă din ce în ce mai bine la acel moment.

Citeste si: Theo Rose și Bogdan de la Ploiești, vacanță de vis în Punta Cana! Cum au fost surprinși cei doi cântăreți

Lino Golden și-a șters tatuajul cu Andra Ghinea?
Lino Golden și-a șters tatuajul cu Andra Ghinea?[Sursa foto: Instagram]

Lino Golden și-a șters tatuajul cu Andra Ghinea?

Artistul a iubit-o enorm pe frumoasa blondină, astfel că și-a tatuat pe braț chipul ei, însă nu știa la acea vreme că lucrurile vor lua o altfel de întorsătură. Fostul protejat al lui Alex Velea, căci așa i se spunea în urmă cu câțiva ani, și-a făcut un tatuaj pe mâna stângă în care erau reprezentate trăsăturile frumoasei Andra Ghinea.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu nu mai dorm împreună! Motivul pentru care cei doi nu mai împart același pat

Lino Golden
Lino Golden și Andra Ghinea[Sursa foto: Instagram]

Cu puțin timp în urmă, Lino Golden a postat o fotografie pe contul său oficial de Instagram în care se vedea clar că este în salonul de tatuaje.

Acesta le-a dat de înțeles internauților că urmează să își șteargă tatuajul cu chipul fostei sale partenere de viață, deși nu a făcut o precizare clară în acest sens:  „Acoperim niște greșeli”, a scris Lino Golden pe rețelele de socializare.

Citeste si: Ramona Olaru și Cătălin Cazacu se gândesc la căsătorie? Dani Oțil i-a dat de gol: „E pe cale să câștige...”

Lino Golden și-a șters tatuajul cu Andra Ghinea?
Lino Golden și-a șters tatuajul cu Andra Ghinea?[Sursa foto: Instagram]

În timpul relației cu aceasta, Lino Golden mărturisea că a-ți tatua chipul sau numele unei alte persoane este un pas extrem de important în viața de cuplu.

 

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Ruxi de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, noi detalii despre relația cu Viviana Sposub! Cum se înțeleg, de fapt, în spatele camerelor de filmat

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies