Andreea Tonciu și Roxana Nemeș se urăsc! "Săracă ești tu! Nu mă mai cobor la nivelul ei de insectă minusculă!"

Andreea Tonciu se răstește la Roxana Nemeș
Andreea Tonciu se răstește la Roxana Nemeș

Vorbe greu de tolerat pentru orice persoană, a trebuit să îndure Roxana Nemeș în cearta cu Andreea Tonciu.

Cu o seară în urmă tensiunea atinsese cote maxime pentru Andreea Tonciu și nimeni alta decât Roxana Nemeș. Se pare că atât în platoul emisiunii Bravo ai stil- Celebrities, cât și în cabina de machiaj, Andreea și Roxana Nemeș au fost la un pas să ia foc.

Cum nici juriul format din Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu nu au putut să le poată opri cumva, scandalul și întreaga ceartă a continuat în platou.

Adoptând o atitudine de a fi în garda ori de câte ori aude arguemnte în jurul ei, fără a fi atacată neapărat, Roxana i-a ținut piept Andreei, în privința tuturor acuzelor aduse. Ca o caracterizare pentru Roxana Nemeș, Andreea a menționat că: “Este o neica nimeni, care nu are coloana vertebrală! M-am săturat să discut despre subiectul Roxana Nemeș și Andreea Tonciu și nu vreau să reacționez într-un mod mai neplăcut și prefer tac! Ceea ce nu faci tu în public, asta face Andreea Tonciu! Cine este Roxana Nemeș și ce o reprezintă? Voce nu are! Artista

nu este! Cine este Roxana Nemeș? Vreau să știu și eu!”

 

Concurentele nu se lasă nici de data aceasta și pornesc din nou un scandal care face deliciul publicului de fiecare dată.

 

Citeste si: O concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a apărut pe internet în ipostaze indecente

Andreea Tonciu se răstește la Roxana Nemeș
Andreea Tonciu se răstește la Roxana Nemeș[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

De asemenea la interviul testimonial al Andreei Tonciu, această a precizat că: “Nu mă intereseză ce aberează această femeie! Petru mine este zero! Nu vreau să mă mai cobor la nivelul ei de insectă minusculă!”.

Cum deja ambele erau nervoase, Roxana a comentat ofensator la adresa Andreei: “Săraca de tine! Îmi este atât de frică de tine.. Andreea…”

 

Citeste si: Andreea Tonciu și Roxana Nemeș de la „Bravo, ai stil! Celebrities” au luat foc! "Te-ai cuplat cu unul și cu altul că să apari la televizor! Ești vedetă la altceva…"

Roxana Nemeș îi da replică Andreei Tonciu
Roxana Nemeș îi da replică Andreei Tonciu[Sursa foto: Captură KANAL D]

“Săracă ești tu!” a replicat Andreea fără să stea pe gânduri în privința răspunsurilor pentru Roxana.

“Știi ce însemană să fii săracă? Uită-te la tine și te descrii pe tine. Eu nu am venit în București să mă combin cu unul și cu altul că să am ce să mănânc… și să mă facă artista!”

Comentariile Andreei, au lăsat fără cuvinte concurentele care trebuiau să comenteze ținută vulcanicei fete.

 

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

8 greșeli care îți pot strica mâncarea atunci când gătești în multicooker

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies