Andreea Tonciu, susținută în marea finală Bravo, ai stil! Celebrities de un cunoscut om de afaceri: „Ea chiar s-a zbătut”

Andreea Tonciu
Andreea Tonciu este susținută de către Ștefan Farrell

Deși Bianca Rus și Andreea Tonciu au fost luni întregi la cuțite și s-au certat permanent, Ștefan Farrell a decis să fie de partea celei din urmă.

Ștefan Farrell, fostul logodnic al Biancăi Rus, le-a făcut o mare surpriză fanilor emisiunii Bravo, ai stil!Celebrities. Fanii Andreei Tonciu au aflat cine este hotărât să o susțină până la final pe concurentă, în câștigarea marelui premiu.

Ștefan Farrell, fostul logodnic al Biancăi Rus, a hotărât să înceapă o campanie de susținere a Andreei Tonciu, pe care a cunoscut-o atunci când a fost invitat în emisiunea de la Kanal D.

Deși Bianca Rus și Andreea Tonciu s-au contrat de nenumărate ori, acest lucru nu a contat pentru omul de afaceri, care a fost impresionat de evoluția Andreei și vrea să pornească o campanie publicitară uriașă pe internet, pentru susținerea ei.

Citeste si: Andreea Tonciu, în stare de șoc după ce Maurice Munteanu și-a ales preferata: „Sunt siderată”

În exclusivitate pentru kfetele.ro,

omul de afaceri din Cluj a dezvăluit de ce își dorește ca Andreea Tonciu să câștige  finala emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities, dar și de ce este dispus să dea 5000 de euro într-o campanie publicitară pe internet, pentru ca mesajul său să ajungă la cât mai multe persoane.

Citeste si: Andreea Tonciu la cuțite cu Cristina Şişcanu și Alexandra Ungureanu! “Două vulpi! Una bătrână și altă șireată!”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Andreea Tonciu
Andreea Tonciu este considerată una dintre cele mai puternice concurente[Sursa foto: Facebook]

„Pentru că știu niște realități. Ea chiar s-a zbătut în emisiunea aceasta, a pierdut timp și viață, este una dintre ființele care spune ceea ce simte, nu minte, este reală și cred că merită să fie câștigătoare. Mai pot spune faptul că Andreea Tonciu merită o șansă, chiar dacă a apărut ca asistentă TV sau că a avut conflicte cu diferite vedete sau personaje. A demonstrat că atunci când trebuie să facă ceva, o face, o face cu bun simț, cu mult stil.

Și s-a schimbat, e totuși mamă, nu mai este o puștoaică de 18 ani în căutarea vedetismului.

Și dacă s-a implicat în Bravo ai stil! Celebrities, s-a implicat trup și suflet. Și asta văd eu care lucrez în modă, acesta este și motivul pe care o susțin și după această caravană, vreau să o acaparez pe Tonciu în echipa mea. Vreau să organizez o caravană națională de modă, în care Andreea Tonciu să fie imaginea, după ce se termină emisiunea Bravo, ai stil! Celebrities.”,

ne-a dezvăluit Ștefan Farrell.

Cu siguranță că Bianca Rus nu va fi încântată de această veste, mai ales că luni întregi s-a certat cu Andreea Tonciu din cauza ținutelor.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Relația dintre Bianca Rus de la Bravo ai stil și Ștefan Farrell, controversată

Ștefan Farrell o susține pe Andreea Tonciu
Ștefan Farrell o susține pe Andreea Tonciu la Bravo, ai stil! Celebrities[Sursa foto: Facebook]

Relația dintre Bianca Rus și Ștefan Farrell a fost una controversată încă de la început. Bărbatul a mărurisit într-un interviu pentru WOWbiz.ro că prietenii l-au sfătuit să se despartă de cântăreață, iar la începutul verii, cei doi și-au spus adio:

Toți îmi spun să ies din relația asta, că nu ne potrivim, însă părerea mea este cu totul alta.

Eu cred că ea merită o șansă ca om, ca femeie, cu ce a greșit fata asta? Vă gândiți că are familie, că mama ei citește mesajele astea și poate plânge. Bia mi-a plăcut, mă atrage, e ceva ce-mi spune: "hai să încercăm", dar nu pot spune că încă o iubesc în totalitate, ci există o chimie între noi pe care nu am mai simțit-o niciodată până acum”, declara Ștefan Farell, într-un live exclusiv pe WOWbiz.ro, pe vremea când forma un cuplu cu Bianca Rus, eliminată în urmă cu câteva săptămâni din competiția de stil.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla, mai ales că se ascut cuțitele pe ultima sută de metri a emisiunii. Andreea Tonciu a avut o ieșire pe contul său de Instagram.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Oana Radu a făcut un show incendiar… fără sutien, la "Bravo, ai stil! Celebrities!" Cristina Şişcanu a atacat-o dur!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies