“Andreea Tonciu va divorța!” Andreea Tonciu, la un pas de divorț cu Daniel Niculescu

“Andreea Tonciu va divorța!” Andreea Tonciu, la un pas de divorț cu Daniel Niculescu
“Andreea Tonciu va divorța!” Andreea Tonciu, la un pas de divorț cu Daniel Niculescu

Bruneta a făcut câteva dezvăluiri despre faptul că a avut un moment foarte tensionant în căsnicia ei.

Andreea Tonciu și soțul ei, Daniel Niculescu, au o relație foarte longevivă. Cei doi se iubesc de aproape 6 ani, așa că au făcut deja marele pas cu ceva timp în urmă. Deși bruneta este foarte sinceră și adoră să le recunoască admiratorilor săi numeroase lucruri personale sau nu, în ceea ce privește căsnicia ei, aceasta a fost întotdeauna mult mai discretă.

Andreea Tonciu, destăinuiri sincere despre posibilitatea unui divorț

Andreea Tonciu și fostul fotbalist au în prezent o căsnicie extrem de frumoasă, iar din dragostea lor s-a născut și fiica acestora, Rebeca, pe care amândoi o adoră. Deși, în general, cei doi se înțeleg extrem de bine, și aceștia au întâmpinat de-a lungi vremii probleme și nemulțumiri, la fel ca în orice alt cuplu.

Citește și: „Eram desfigurată la față”. Andreea Tonciu are probleme de sănătate

Andreea Tonciu, la un pas de divorț cu Daniel Niculescu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: „Când m-am trezit, am zis că mor” Andreea Tonciu a fost operată de urgență!

În trecut, multe voci vorbeau despre faptul că aceste momente tensionate ar deranja-o atât de tare pe Andreea Tonciu, încât ea ar fi pregătită oricând să rupă jurămintele de nuntă.

Însă, acum lucrurile au revenit la normal între cei doi. Invitată la emisiunea realizată de Teo, la Kanal D, Andreea a fost provocată să reacționeze la titlurile știrilor din presă care au fost scrise pe parcursul timpului despre ea. La un moment dat, a apărut și subiectul divorțului. Andreea Tonciu, sinceră ca întotdeauna nu a ezitat să declare că, într-adevăr, în trecut a avut un moment în care nu a mai fost sigură cu privire la căsnicia ei, însă acel moment a trecut, iar acum gândul separării nu poate exista în mintea brunetei.

„Am avut un episod în care eram pe punctul să-mi iau zborul (n.r. să pună punct căsniciei cu Daniel Niculescu). Andreea Tonciu va divorța, dar nu încă și nu cred că am să divorțez curând pentru că nu-mi place să destram familia, mai ales acum când o am pe Rebeca. Nu aș prefera să crească fără tatăl ei niciodată”, a mărturisit Andreea Tonciu, în emisiunea „Teo Show”.

Citește și: „Zici că eram bătută”. Andreea Tonciu, operată de urgență

Andreea Tonciu, la un pas de divorț cu Daniel Niculescu[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Cine este Dinu Maxer. „Am demonstrat că nu contează diferența de vârstă și nici la câți ani începi o relație”



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

„Când m-am trezit, am zis că mor” Andreea Tonciu a fost operată de urgență!

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Claudiu Molnar, mesaj cutremurător la trei săptămâni de la înmormântarea Ancăi Molnar: „Mă topesc de al tău dor”. Gestul sfâșietor făcut de bărbatul îndurerat la mormântul soției

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies