Cine este Dinu Maxer. „Am demonstrat că nu contează diferența de vârstă și nici la câți ani începi o relație”

Dinu Maxer
Dinu Maxer

Dinu Maxer este un cunoscut cântăreț din showbizul românesc. Ce profesie a avut artistul înainte să devină cunoscut și cum a ajuns celebru?

Aflați din rândurile următoare cine este carismaticul Dinu Maxer, dar și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa. În plus, descoperiți și care a fost debutul său în muzică și cum a ajuns să fie atât de cunoscut în lumea showbizului românesc.

Cine este Dinu Maxer

Citește si: Cine este Irina Rimes. "Aveam un Matiz ruginit şi mergeam cu el la Chişinău, la munte, peste tot"

Copilăria lui Dinu Maxer

Dinu Maxer, s-a născut în 1974 la  București și face parte din categoria celor mai cunoscuți artiști de la noi din țară.

Deși acum are o carieră de succes în muzică și televiziune, puțini sunt cei care știu că Dinu Maxer este de profesie medic. Acesta a învățat la Liceul „CA Rosetti” din capitală și ulterior a absolvit studiile Facultății de Medicină Generală la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”.

Deși a avut voința necesară să termine una dintre cele mai grele facultăți din țară, Dinu Maxer și-a lăsat cariera de medic în urmă pentru a deveni un cântăreț celebru, reușind de astfel să ajungă unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți din showbizu-ul românesc.

Cariera muzicală și-a început-o încă din adolescență când a absolvit Școala de Muzică, secția pian și Școala Populară de Arte, secția pian clasic.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Debutul ca solist l-a avut în anul 1996, sub numele de Doctor M.D. Un an mai târziu a înființat trupa AXXA, împreună cu prietenul său Mihai Onilă. Din păcate trupa s-a destrămat în 2004, dar Dinu Maxer și-a continuat cariera ca solist și DJ la diferite evenimente.

Mai mult decât atât, Dinu Maxer a participat la diverse evenimente și emisiuni televizate de-a lungul carierei sale, publicul fiind adesea fascinat de frumusețea și carisma artistului.

În 2010 a prezentat emisiunea „Medicii” de la Kanal D. De asemenea, a prezentat și câteva spectacole organizate de Primăriile sectorului 4 și 5, dar și baluri ale bobocilor de liceu și facultate. Dinu Maxer s-a făcut cunoscut și pe litoralul românesc, unde a fost MC în diferite cluburi.

Dinu Maxer și trecutul său tumultuos

Citeste si: Cine este Emi de la Noaptea Târziu. „Versurile au fost făcute într-o jumătate de oră, apoi am mers și am tras piesa în studio”

Cine este Dinu Maxer
Cine este Dinu Maxer[Sursa foto: Facebook]

În ciuda succesului de care se bucură astăzi, Dinu Maxer nu a avut întotdeauna o viață ușoară.

Din păcate, carisma și talentul artistului nu l-au ajutat pe acesta să ocolească greutățile vieții.

Acesta a fost marcat de moartea fratelui său, dar și de divorțul părinților, fapt care l-a determinat să nu își mai dorească să se căsătorească.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cea care i-a fost alături și l-a propulsat pe Dinu Maxer în lumina reflectoarelor nu a fost alta decât frumoasa Nicoleta Luciu. Vedeta a avut o relație cu Dinu Maxer timp de 8 ani, care s-a sfârșit în 2005 tocmai pentru că artistul nu a fost pregătit să-și întemeieze o familie din cauza traumelor care l-au marcat odată cu divorțul părinților „ Ne-am despărțit în 2005 eu și Nicoleta. Eram gelos, chiar nebun de gelos. Nu m-am căsătorit pentru că mă luptam cu un concept care era mai puternic. N-am vrut să am copil, n-am vrut să mă căsătoresc și n-am vrut să joace în telenovele ”, a declarat Dinu Maxer.

Deea și Dinu Maxer, iubire indiferent de vârstă

Citește si: Deea Maxer, anunț neașteptat după 13 ani de căsătorie: „Relația perfectă nu există!”

Dinu și Deea Maxer
Dinu și Deea Maxer[Sursa foto: Facebook]

La puțin timp după ce s-a despărțit de Nicoleta Luciu, carismaticul artist a cunoscut-o pe Deea Maxer, cea care avea să-i dea peste cap toate planurile cu privire la căsătorie. Cei doi formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbizul românesc, sunt căsătoriți de 14 ani și au împreună doi copii minunați.

Deși pare că în sfârșit artistul și-a găsit liniștea, lucrurile între cei doi nu au fost întotdeauna numai lapte și miere. Diferența de vârstă dintre Dinu Maxer (48 de ani) și Deea (32 de ani) i-au făcut să aibă diferite certuri pe parcursul relației lor, dar au reușit împreună să treacă peste.

Într-un interviu pe care l-a acordat, Dinu a mărturisit că nu i-a fost ușor să scape de controversele apărute cu privire la diferența de vârstă dintre cei doi, dar este fericit că acest lucru nu le-a afectat relația „ Deea avea 15 ani și eu aveam 31 de ani atunci. Am demonstrat că nu contează diferența de vârstă și nici la câți ani începi o relație .”, a declarat Dinu Maxer în cadrul unei emisiuni televizate.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cine este Larisa Iordache. „Eu am fost un copil care am mers după instinct toată viaţa."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies