Cine este Emi de la Noaptea Târziu. „Versurile au fost făcute într-o jumătate de oră, apoi am mers și am tras piesa în studio”

Cine este Emi de la Noaptea Tarziu
Cine este Emi de la Noaptea Tarziu

Află tot ce nu știai despre Emi de la Noaptea Târziu și cum a ajuns să facă parte din proiectul care luat cu asalt publicul românesc.

Emi, Cuza și Cucu fac parte din trupa „ Noaptea Târziu ”, parodiile celor trei fiind cunoscute și fredonate de milioane de oameni. Proiectul a început în urmă cu 7 ani, pe vremea când tinerii erau încă studenți și scriau piese noaptea târziu, de unde vine și denumirea. Cu toate că numele lui este foarte cunoscut, puțini știu cine este cu adevărat Emi, ce studii are și cu cine se iubește de câțiva ani buni.

Citeste si: Cine este Cuza de la Noaptea Târziu. "Ai mei parcă au fost luați prin surprindere când a trebuit să îmi pună numele"

Cine este Emi de la Noaptea Tarziu
Cine este Emi de la Noaptea Tarziu[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Johny Romano. "Am fost la studio și în 10 minute făceam muzică”

Cum s-a lansat Emi

Emi, Cuza și Cucu au devenit extrem de cunoscuți după ce au lansat o parodie după celebra piesă a lui J Balvin, „Tranquila”.

Melodia intitulată „Sunt un cocalar” a fost fredonată de mii de oameni și s-a dovedit a fi un real succes pentru cei trei băieți. În urmă cu mai mult timp, aceștia au vorbit despre cum s-au gândit să scoată melodia care avea să îi facă extrem de cunoscuți peste noapte.

„Trebuia să abordăm un alt subiect, dar din păcate sau mai degrabă din fericire, nu am reuşit să găsim locaţia şi vestimentaţia de care aveam nevoie.

Eram foarte presaţi de timp, mai aveam 2 zile până trebuia să terminam episodul şi trebuia să mergem la Târgu Jiu, pentru că urma ziua lui Cuza. Aşa că am hotărât să alegem un subiect mai uşor, care să nu ne pună foarte mari probleme, din punct de vedere al scenariului, versurilor, locaţiei, vestimentatiei, etc. Cuza a venit cu propunerea să vorbim despre cocalari, cu toate că ştiam că a fost un subiect foarte dezbatut şi parodiat în România.

A spus în glumă: ‘Lasă frate, că găsim noi să zicem ceva ce nu au mai zis și alții.’ Așa că în maximum oră după ce am stabilit subiectul, Cuza s-a apucat să facă versurile și Cucu să caute clipuri virale/amuzante cu sau despre cocalari, ca să le folosim pe prima parte (partea de vlogging). Versurile au fost făcute într-o jumătate de oră, apoi am mers și am tras piesa în studio”, au

povestit aceştia într-o discuţie cu Simona Gherghe.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Cine este Emma Ștefan. „O relaţie este precum o casă pe care trebuie să o îngrijeşti"

Cine este Emi de la Noaptea Tarziu
Cine este Emi de la Noaptea Tarziu[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Rona Hartner. „Niciodată două divorțuri, fără a treia căsătorie”

Cine este și ce studii are Emi de la Noaptea Târziu

Emanuel Popescu sau Emi de la Noaptea Târziu, așa cum este cunoscut de publicul larg, s-a născut în Târgu Jiu și alături de Cuza și Cucu, a construit cele mai vizualizate parodii din România.

Emi este absolventul Facultății de Educație Fizică și Sport, a terminat Facultatea de Management, dar nu se laudă niciodată cu studiile sale, mai ales pentru că și-a dat seama, de-a lungul timpului, că nu va ajunge să profeseze vreodată în aceste domenii.

Succesul pe care l-a avut cu proiectul „Noaptea Târziu” i-a schimbat complet viața, mediul online devenind așadar pentru Emi punctul principal de interes.

„Pentru noi, diplomele sunt, aşa, de palmares. Nu cred că vom profesa vreodată în domeniile astea, pentru că noi, în ultimii 3-4 ani, ne-am specializat în online. Acum avem un studio de înregistrări complet echipat, avem patru camere cu care filmam videoclipurile, lavaliere, lumini. Încercăm să fim din ce în ce mai profesionişti”, a mărturisit Emi Popescu pentru ziarul Libertatea.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Cine este WRS. „Am intrat în showbiz că să le fur pâinea celor cu care am dansat”

Cine este Emi de la Noaptea Tarziu
Cine este Emi de la Noaptea Tarziu[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Emilian. „Profesia e profesie, viața privată e viață privată”

Emi de la Noaptea Târziu și-a cerut iubita în căsătorie

Emi de la Noaptea Târziu și Mădălina, cea alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste, s-au logodit în luna noiembrie 2021. Tânărul a recunosut atunci, în fața tuturor, că iubita lui a fost cea care l-a ajutat să treacă peste momentele dificile din viață și că o iubește nespus de mult.

„Vreau să-i spun ceva Mădălinei. Într-un moment în care totul părea că se duce în jos și mi se înecau corăbiile, ea a apărut în viața mea și m-a stabilizat. M-a calmat, a fost lângă mine în niște perioade foarte grele.

O iubesc, nu avem o poveste de 70.000 de ani împreună. Nu sunt bun la asta, nu am mai făcut asta niciodată și nici nu vreau să o mai fac.(...) Mi-am imaginat momentul ăsta, așa că, vrei să te măriți cu mine?”, a fost discursul lui Emi la acel moment.

 


Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cine este Emilian. „Profesia e profesie, viața privată e viață privată”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies