Cine este Rona Hartner. „Niciodată două divorțuri, fără a treia căsătorie”

Cine este Rona Hartner. „Niciodată două divorțuri, fără a treia căsătorie”
Cine este Rona Hartner. „Niciodată două divorțuri, fără a treia căsătorie”

Află detalii neștiute din viața Ronei Hartner.

Puțini sunt cei care o cunosc cu adevărat pe Rona Hartner. Actrița este a știut mereu să se facă remarcată prin atitudinea și energia ei debordantă, însă nu toată lumea știe că viața nu a fost atât de bună cu ea.

Cine este Rona Hartner

Citeste si: Cine este Johny Romano. "Am fost la studio și în 10 minute făceam muzică”

Cine este Rona Hartner
Cine este Rona Hartner[Sursa foto: Instagram]

Ce vârstă are Rona Hartner 

Citeste si: Cine este WRS. „Am intrat în showbiz că să le fur pâinea celor cu care am dansat”

Rona Hartner este o cunoscută actriță de film, cântăreață, compozitoare și textieră. Actrița s-a născut la București dintr-un tată de origine germană și o mamă româncă, iar în prezent este stabilită în Franța.

Are dublă cetățenie româno-franceză.

Pentru Rona muzica și teatrul s-au contopit într-un întreg, fiind pasionată de ambele în egală măsură și urmând studii în cele două domenii. La vârsta de 18 ani a început studiile la Școala de Muzică „Titu Maiorescu”, iar un an mai târziu a pășit spre tainele actoriei, studiind la Academia de Teatru și Film din București.

De-a lungul carierei sale a jucat în producții numeroase și celebre, atât pe teritoriul României, cât și în Franța.

Mai mult decât atât, a interpretat numeroase melodii, acoperind o paletă largă de genuri muzicale, cântând atât muzică populară, ușoară, lăutărească, cât și romanțe sau muzică jazz.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Actrița și-a făcut simțită prezența și pe micile ecrane, participând la numeroase emisiuni de divertisment.

Greutățile care i-au pus viața Ronei Hartner la încercare

Citeste si: Cine este Emilian. „Profesia e profesie, viața privată e viață privată”

Cine este Rona Hartner
Cine este Rona Hartner[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Liviu Teodorescu: „Nu a fost o chestie artificială”

Pentru că adesea viața te pune la încercare indiferent cât de cunoscut ești, nici Rona Hartner nu a scăpat de greutățile vieții.

În 2019 artista a fost diagnosticată cu cancer. Artista a mărturisit că a fost cea mai grea perioadă din viața ei, dar din fericire acum a trecut peste boală și se simte din nou bine.

Nici pe plan sentimental lucrurile nu au fost prea fericite pentru actriță. Harner a fost căsătorită și a divorțat de două ori. Din prima căsătorie cu argentinianul Rocco Sedano a rezultat o minunăție de fetiță.

Când părea că în sfârșit și-a găsit fericirea în brațele francezului Herve Camilleri, artista a divorțat după doar 2 ani de mariaj.

În ciuda greutăților pe care le-a întâmpinat de-a lungul vieții, Rona este o persoana optimistă, al cărei zâmbet se află mereu pe buze, iar acest lucru o fac pe artistă să fie îndrăgită de publicul larg.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 Mai mult decât atât, vedeta a declarat într-un interviu că este pregătită să își refacă viața amoroasă „Așa e, foarte mulți bărbați de anumite vârste. Eu stau cuminte, mă rog la Dumnezeu. Am fost și la biserică! Încerc să-mi văd de treaba mea. Niciodată două divorțuri, fără a treia căsătorie, vorba aceea! S-ar putea să nu scap nici a treia oară! O să vedem! ”, a spus Rona Hartner.

Ce părere are Rona Hartner despre operațiile estetice

Citeste si: Cine este Nicolai Tand. „Sunt cel mai mic dintre patru frați. Ion, Anuță, Zaharie și eu. În acte sunt Niculai”

Cine este Rona Hartner
Cine este Rona Hartner[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Cosmin Natanticu. „Aveam impresia că nu am nevoie de facultate, că merge așa doar din talent”

La 49 de ani, Rona arată mai bine decât multe femei mai tinere. Acest lucru o fac să fie întotdeauna cu zâmbetul până la urechi și să se bucure din plin de viață. Mai mult decât atât, actrița surprinde întotdeauna prin aparițiile ei extravagante. Adepta a ținutelor colorate și spectaculoase, vedeta  și-a obișnuit fanii cu aparițiile sale demne de covorul roșu.

Cea mai importantă calitate prin intermediul căreia se face remarcată artista este autenticitatea. Rona este o persoană autentică, iar acest lucru se observă atât în comportamentul ei, cât și în aspectul fizic. Frumoasa artistă a mărturisit că nu are nicio operație estetică și este foarte mândră de acest lucru. Mai mult decât atât, are o părere proastă despre operațiile estetice, susținând că intervențiile chirurgicale nu fac altceva decât să distrugă unicitatea unei femei.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cine este Feli. „Mi-am zis: indiferent că ne e scris să fim împreună sau nu, bărbatul ăsta o să fie tatăl copilului meu„

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies