Cine este WRS. „Am intrat în showbiz că să le fur pâinea celor cu care am dansat”

cine este wrs
Cine este WRS

WRS, pe numele său real, Andrei Ursu, este un artist foarte apreciat la noi în țară. Cântărețul are o poveste de viață foarte interesantă și a dezvoltat o carieră impresionantă, la doar 28 de ani.

WRS a povestit de unde a început pasiunea lui pentru domeniul artistic, dar și care a fost cea mai mare provocare din cariera sa. Andrei este foarte activ pe rețelele de socializare și este urmărit de aproape 100.000 de persoane.

Cine este WRS

Citeste si: Cine este Emilian. „Profesia e profesie, viața privată e viață privată”

wrs cantaret
Cine este WRS, pe numele real Andrei Ursu[Sursa foto: Instagram]

Ce vârstă are WRS

Citeste si: Cine este Liviu Teodorescu: „Nu a fost o chestie artificială”

WRS s-a născut în 1993, în Buzău, iar parcursul său în lumea artistică a început la doar 12 ani. Artistul a moștenit pasiunea și talentul pentru dans, de la părinții săi, care sunt amândoi dansatori. Ulterior, Andrei Ursu și-a dedicat întreg timpul dansului, urmându-și pasiunea, care i-a adus succesul de mai apoi.

WRS a intrat în lumea showbizului încă de tânăr și a dansat cu unii dintre cei mai cunoscuți artiști din România, precum Antonia, Ruby, Andreea Bănica sau Corina Bud. În cadrul unui interviu, vedeta a declarat că acela a fost unul dintre cele mai importante aspecte din cariera sa, deoarece a învățat foarte multe de la cei cu care a colaborat. La scurt timp, talentul său a început să fie din ce în ce mai vizibil și a ajuns să fie dansator, în cadrul celor mai populare emisiuni de talente din țara noastră.

Am intrat în showbiz că să le fur pâinea celor cu care am dansat. Am învățat foarte multe de la ele. Am învățat foarte multe lucrând pentru alți artiști la Global Records, pentru că m-am angajat la Global Records acum 7 ani. Și, am stat acolo, mi-am luat câteva modele cum ar fi Inna, Carlas Dreams, The Motans, care sunt nume imense în lumea muzicală.

Și am stat cu aceștia în studio, am văzut cum se scrie muzică. Am avut niște modele în el. Sunt un tip norocos.”, a declarat WRS.

WRS a reprezentat România la Eurovision 2022

Citeste si: Cine este Jo. „Am muncit toată viața pentru asta și mi-am dorit foarte mult”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

wrs eurovision
Cum și-a începu WRS cariera[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Cosmin Natanticu. „Aveam impresia că nu am nevoie de facultate, că merge așa doar din talent”

La scurt timp, WRS s-a reorientat profesional, deoarece a realizat că poate face o carieră și în muzică. În anul 2015, WRS și-a dus visul de a cânta mai departe, intrând în trupa de tip boy-band, The Shot.

După doi ani, WRS  a părăsit trupa și a decis să se mute la Londra, acolo unde a început să compună muzică. WRS a declarat că a învățat să compună piese de la The Motans și Carla’s Dreams, în timp ce îi asista la studio. Cea mai mare realizare pentru WRS, din punct de vedere al carierei, a avut loc anul acesta, când a reprezentat România la Eurovision 2022. WRS  a debutat cu propriul single.
Artistul a reușit să strângă 65 de puncte pentru țara noastră, clasându-se pe locul 18. Momentul artistic a fost foarte apreciat, iar cu ocazia acestui eveniment, cariera lui WRS s-a bucurat de un succes enorm.

Ce a declarat WRS, despre participarea la Eurovision 2022

Citeste si: Cine este Eliza Natanticu, soția lui Cosmin Natanticu. "M-a cerut de soţie pe o plajă, în Grecia. Şi-a propus să mă enerveze foarte tare."

cine a reprezentat romania la eurovision 2022
WRS, vedetă internațională[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Feli. „E varianta mea masculină”

Cu toate că nu s-a numărat printre câștigători, WRS a declarat că este foarte fericit de ascensiunea sa în carieră. De asemena, artistul a menționat că toată experiența l-a făcut să aibă mai multă încredere în el și în ceea ce este capabil să facă.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Am muncit foarte mult și acum sunt foarte încrezător în forțele proprii. Am prins foarte multă încredere în mine pentru că am trecut peste niște episoade de emoții, de semi-atacuri de panică, dar sunt mândru că fac ceea ce fac și că am visul meu.”, a declarat artistul.

În prezent, WRS ia parte la un alt proiect de succes din România, fiind unul din concurenții care participă la o celebră emisiune-concurs, de talente, acolo unde își va putea demonstra abilitățile sale muzicale, dar și cele de dansator.

WRS, cunoscut și peste hotare

Citeste si: Cine este Rona Hartner. „Niciodată două divorțuri, fără a treia căsătorie”

wrs romania
Cu ce se ocupă WRS[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Johny Romano. "Am fost la studio și în 10 minute făceam muzică”

Din momentul în care WRS a fost văzut la Eurovision 2022, a început să aibă tot mai mulți fani, din diverse țări. Melodiile lui WRS sunt dansante și au ritm vesel, iar el abordează un stil vestimentar, din aceeași categorie, purtând haine colorate și excentrice. Chiar după eveniment, artistul a avut un tur în Spania, țară unde este foarte iubit. De asemenea, vedeta a avut concerte și în țări precum Olana și Marea Britanie. Chiar în urmă cu câteva zile, WRS a lansat o nouă piesă și a declarat că urmează numeroase proiecte de succes, cu artiști cunoscuți.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cine este Feli. „Mi-am zis: indiferent că ne e scris să fim împreună sau nu, bărbatul ăsta o să fie tatăl copilului meu„

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies