Andrei Bănuță, dezvăluiri despre viața amoroasă! Cum este artistul ca bărbat: „Eu cred că eu trebuie să plătesc toate mesele!”

Andrei Bănuță, dezvăluiri despre viața amoroasă! Cum este artistul ca bărbat: „Eu cred că eu trebuie să plătesc toate mesele!”
Andrei Bănuță, dezvăluiri despre viața amoroasă! Cum este artistul ca bărbat: „Eu cred că eu trebuie să plătesc toate mesele!”

Andrei Bănuță a făcut dezvăluiri despre așteptările pe care le are de la o posibilă parteneră.

Andrei Bănuță este un tânăr de 25 de ani, care se bucură de un succes considerabil pe plan profesional, având colaborări cu artiști consacrați de la noi din țară și reușind să câștige rapid inima publicului datorită talentului său muzical. În ciuda poveștii de viață triste, cauzată de pierderea mamei la o vârstă destul de fragedă, Andrei Bănuță a reușit să își croiască drumul către succes, bucurându-se astăzi de iubirea și aprecierea publicului.

Tânărul are un zâmbet de-a dreptul fermecător, iar acest lucru, dar și celelalte calități fizice îl fac cu siguranță să fie râvnit de domnișoare. Cu toate acestea, Andrei Bănuță nu a declarat până acum că ar avea vreo relație.

Invitat în cadrul podcastului „Gând la Gând cu Teo”, Andrei Bănuță a vorbit despre cum își dorește el să se comporte ca bărbat într-o relație și care sunt așteptările pe care le are de la viitoarea sa parteneră.

Andrei Bănuță, un bărbat stăpân pe sine

Citește și: Andrei Bănuță, despre sacrificiile pe care tatăl său le-a făcut ca el să poată să lanseze prima piesă: „Am dat aurul la amanet, tot aurul din casă. Am împrumutat bani.”

Andrei Bănuță, dezvăluiri despre viața amoroasă! Cum este artistul ca bărbat și ce așteptări are de la femeia de lângă el
Andrei Bănuță[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Lecțiile importante pe care Andrei Bănuță le-a primit de la mama sa, înainte ca aceasta să se stingă din viață: „Ea stătea pe canapea în bucătărie și îmi spunea cum să alcătuiesc o ciorbă.”

Artistul susține că este de datoria sa să plătească toate mesele pentru persoana iubită și că își dorește să îi ofere acesteia protecție și prețuire.

Pentru că așa am văzut din familia mea, eu cred că eu trebuie să plătesc toate mesele, nu doar pe prima. Eu știu ce fel de bărbat îmi doresc să fiu și implică multe chestii. Îmi doresc să fiu un bărbat suficient de stăpân pe sine, cu putere să protejeze și prețuiască tot ce iubește. Prețuirea pentru mine înseamnă și asta, să pot să plătesc eu toate mesele .”, a declarat Andrei Bănuță.

Andrei Bănuță își dorește o femeie deșteaptă

Andrei Bănuță, dezvăluiri despre viața amoroasă! Cum este artistul ca bărbat și ce așteptări are de la femeia de lângă el
Andrei Bănuță[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

Atunci când vorbim despre așteptările pe care le are de la o femeie, Andrei Bănuță a răspuns simplu că își dorește alături o femeie deșteaptă.

Femeia de lângă mine va fi deșteaptă. Atât. Dacă e deșteaptă, e și frumoasă și de toate. O femeie deșteaptă nu are cum să nu fie și frumoasă .”, a declarat artistul.  



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Cristina Șișcanu refuză să fie în rând cu lumea! „Eu nu vreau să fac parte din turmă! De ce trebuie să fii ca cealaltă? De ce un om nu și-ar dori să trăiască autentic?”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Câți bani câștigă Bebe Cotimanis cu vocea lui? „Sunt o voce scumpă.”

Andreea Mantea, anunț important pentru concurenți! „În această Gală, părăsește Casa iubirii...” Aflați ce reacții se vor stârni și ce se va întâmpla duminică, 8 septembrie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies