Andrei Ciobanu, dezvăluiri de la botezului fiului lui Culiță Sterp. Ce s-a întâmplat în biserică: „S-a speriat toată lumea”

Andrei Ciobanu, despre ceremonia de creștinare a fiului lui Culiță Sterp
Andrei Ciobanu, despre ceremonia de creștinare a fiului lui Culiță Sterp

Andrei Ciobanu a vorbit despre ceremonia de creștinare a fiului lui Culiță Sterp. Ce s-a întâmplat chiar în biserică

Fostul concurent din primul sezon Survivor România a fost prezent alături de Culiță Sterp la petrecerea de botez a băiețelului lui și povestește cu lux de amănunte cum a decurs întregul eveniment. La ceremonia de creștinare au fost prezenți mai mulți foști concurenți ai emisiunii fenomen de la Kanal D. Andrei Ciobanu nu a venit singur, ci împreună cu iubita lui, fosta Războinică Marilena Cuciurean. De asemenea, la evenimentul mult așteptat au participat și Ștefan Ciuculescu, Irisha și Sorin Pușcașu.

La petrecere au fost invitați cei mai cunoscuți cântăreți de la noi din țară. Theo Rose, Bogdan de la Ploiești, dar și Tzanca Uraganu au făcut senzație printre invitați.

Citeste si: Fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf, mesaj emoționant pentru Anamaria Prodan: „Este ca a doua mamă”

Botezul fiului lui Culiță Sterp
Botezul fiului lui Culiță Sterp[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Andrei Ciobanu, despre ce s-a întâmplat în biserică la botezul fiului lui Culiță Sterp

O parte din invitați au fost prezenți și la biserică în momentul creștinării micuțului, iar Andrei Ciobanu s-a numărat printre ei. Acesta a povestit de curând cum s-a desfășurat momentul ceremoniei, dar și că în clipa în care cel mic a fost băgat în cristelniță s-au speriat toți cei prezenți.

„A fost un moment care m-a panicat foarte tare, la ortodocși se bagă copilul în apă fără să îi pună mâna la gură. 

L-au băgat în cristelniță cu totul, cred că s-a speriat toată lumea. Dar părintele a motivat că așa se face și fiecare își face meseria cum știe mai bine.  Bine că nu s-a întâmplat nimic. Culiță a avut emoții de la biserică până la final.

L-am văzut cu ochii în lacrimi și în timp ce cântau unii artiști, erau versuri care l-au emoționat atât de tare, încât îi dădeau lacrimile.  A

plâns pentru el, pentru familia lor. Asta e cea mai mare artă a unor artiști", a declarat Andrei Ciobanu, în exclusivitate pentru  wowbiz.ro.

Citeste si: Mona de la Puterea dragostei, noi dezvăluiri despre despărțirea de Cristian Jitaru: „I-am zis că mi-e dor de el...”

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Andrei Ciobanu, despre ceremonia de creștinare a fiului lui Culiță Sterp
Andrei Ciobanu, despre ceremonia de creștinare a fiului lui Culiță Sterp[Sursa foto: Instagram]

Jador, marele absent de la botezul băiatului lui Culiță Sterp

Jador nu a fost prezent la botezul organizat de fostul Faimos de la Survivor Romania 2021, iar acest lucru a ridicat multe semne de întrebare, dar declarațiile artistului nu au întârziat să apară. La doar o zi după botezul fiului lui Culiță Sterp, solistul a publicat pe contul său de Instagram un videoclip în care explica ce s-a întâmplat de nu a mai putut ajunge alături de prietenul lui bun în cea mai importantă zi din viața lui.

„Am vazut foarte multe barfe ca de ce nu s-a dus Jador la Culita la botez, ca nu-l suporta Culita..nu  e adevarat! Culita m-a invitat, eu m-as fi dus cu drag, doar ca eu joi am cantat. Noi suntem cantareti, noi cu asta ne ocupam. Tot timpul muncesc. N-am fost pentru ca am avut treaba si o treaba programata, n-am cum sa anulez un eveniment pentru ca asta ar insemna...nu  

e vorba de bani, ca i-as fi dat inapoi dublu, doar ca e omenia mea, n-am cum sa nu ma duc la eveniment, cand am promis ca ma duc”, a spus Jador pe contul său de Instagram.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Nicole Cherry a fost cerută în căsătorie! Primele declarații făcute de frumoasa artistă: „Nu mă așteptam”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies