Andrei Dascălu confirmă relația cu Roxana Ghiță de la Survivor România 2021: "Am început să ne înțelegem din ce în ce mai bine"

roxana ghita si andrei dascalu cuplu
Andrei Dascălu confirmă relația cu Roxana Ghiță

Andrei Dascălu nu se mai ascunde și spune că este într-o relație cu Roxana Ghiță. Ce mărturii face fostul Războinic de la Survivor România 2021?

După ce Sindy i-a dat de gol pe Andrei Dascălu și Roxana Ghiță, iată că a venit momentul ca Războinicul să recunoască apropierea de colega sa, care acum i-a devenit și iubită.

Andrei Dascălu confirmă relația cu Roxana Ghiță de la Survivor România

Roxana Ghiță și Andrei Dascălu s-au apropiat încă din primele clipe la Survivor România 2021, însă niciunul nu a dorit să meargă mai departe până când competiția nu s-a finalizat.

Iată că acum, după multe zvonuri și păreri venite din toate părțile, Andrei Dascălu confirmă relația cu Roxana Ghiță, însă recunoaște că sunt la început de drum.

Citeste si: Anna Faris și Michael Barrett s-au căsătorit! Actrița a confirmat zvonurile

andrei dascalu
Andrei Dascălu spune că este în perioada de cunoaștere cu Roxana Ghiță[Sursa foto: Instagram Andrei Dascalu]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„Cu Roxana Ghiță prima dată m-am întâlnit înainte de competiție. Am avut o mică discuție și am văzut că din prima am avut o mică conexiune. Ea avusese o relație, eu avusesem o relație și erau multe chestii care s-au legat și pe care le aveam în comun. Apoi am intrat în competiție și cel mai bine m-am înțeles cu Starlin și cu ea.

Citeste si: Zanni, câștigătorul Survivor România 2021, are probleme de sănătate. Ce a declarat Faimosul

Cu ea simțeam nevoia de a mă descărca, simțeam liniștea. Stătea așa calmă și mă ascultă. Cu ea puteam să mă descarc, să îi spun ce am pe suflet. Îi povesteam de familie, îi spuneam că tata a avut niște probleme, îi spuneam ce planuri am eu, aveam cu cine vorbi și o simțeam deschisă și puteam vorbi orice cu ea. Acolo a început o prietenie și am început să ne înțelegem din ce în ce mai bine, de aceea am și început să dormim unul lângă celălalt , a mărturisit Andrei Dascălu.

roxana ghita si andrei relatie
Roxana Ghiță și Andrei Dascălu au format o relație frumoasă în Republica Dominicană[Sursa foto: Instagram Roxana Ghita]

Andrei spune că nu a avut o relație cu Roxana în competiția din Republica Dominicană, însă acel sărut de care s-a vorbit, a fost adevărat.

„Noi nu am avut o relație în competiție, pur și simplu ne înțelegeam bine. Am avut discuții în care spuneam că poate vom avea ceva împreună, dar după ce se termină competiția. Eu i-am spus pentru ce sunt acolo și ce vreau să fac, nu îmi stătea capul la relație, pur și simplu ne înțelegeam bine și asta a venit de la sine, venea natural.

A fost un sărut în mare, fix inainte ca ea să plece. Dacă era sa inceapa ceva, începea atunci, dar ea a plecat acasă", a povestit Andrei Dascălu.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Irisha i-a făcut avansuri lui Marius Crăciun la Survivor România 2021: „Mi-a spus în față...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies