Andrei Stoica se intoarce la Exatlon impreuna cu fratele lui. Anuntul facut in urma cu putin timp

Andrei Stoica se intoarce la Exatlon impreuna cu fratele lui. Anuntul facut in urma cu putin timp
Andrei Stoica se intoarce la Exatlon impreuna cu fratele lui. Anuntul facut in urma cu putin timp

Andrei Stoica, unul dintre cei mai indragiti concurenti de la Exatlon, a fost nevoit sa se retraga din competitie din cauza unei accidentari. Faimosul ar fi putut fi unul dintre finalistii Exatlon Romania, avand in vedere evolutia sa in competitie.

Pe paginile de socializare, fanii Exatlon si-au manifestat in repetate randuri dorinta ca Bogdan, fratele lui Andrei, sa intre si el in competitie. Se pare ca fratii Stoica se gandesc la acest lucru. 

"In aceeasi echipa ar fi super tare daca aţi concura deoarece ar fi mai multe sanse de castig impotriva adversarilor si mie mi s-ar rupe sufletul sa il stiu pe fratele meu ca sta in ploaie la cotet sau ca nu mananca.

Va respect si va ador", sunt doar cateva dintre raspunsurile fanilor la intrebarea lui Andrei.

Ce a scris Andrei despre reintoarcerea la Exatlon, citeste pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Razboinicul Stefan de la “Exatlon”, EROUL zilei!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies