Anisia Gafton, mărturisiri despre intervenția estetică de la nivelul nasului. „Eu mă simțeam bine și cu nasul de dinainte și cu cel de acum.”

Anisia Gafton, mărturisiri despre intervenția estetică de la nivelul nasului. „Eu mă simțeam bine și cu nasul de dinainte și cu cel de acum.”
Anisia Gafton, mărturisiri despre intervenția estetică de la nivelul nasului. „Eu mă simțeam bine și cu nasul de dinainte și cu cel de acum.”

Anisia Gafton a povestit despre cele două operații făcute la nas.

Anisia Gafton, una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite actrițe de comedie din țară, a trecut pragul cabinetului medical și a făcut două operații la nas.

Anisia Gafton, despre cele două operații de la nivelul nasului

Citește și: „Sărbătorile trebuie petrecute în familie. Trebuie să te enervezi acolo, nu în altă parte.” Anisia Gafton a mărturisit cum petrece în perioada sărbătorilor de iarnă

Anisia Gafton
Anisia Gafton[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Cine este Anisia Gafton. „Eu nu ţin neapărat să mă căsătoresc, dar nu cred că aş refuza dacă cineva ar veni cu un ineluş cu diamant."

Anisia Gafton a povestit, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, despre cele două operații făcute la nivelul nasului.

Inițial, Anisia Gafton nu a dorit să își opereze nasul din punct de vedere estetic, însă deviația de sept a făcut-o să ajungă în cabinetul medicului, deoarece respira din ce în ce mai greu. Odată cu operația de deviație de sept, a ales să facă și câteva corecturi de la nivelul nasului, iar în prezent, la aproape două luni de la operație, se simte mult mai bine.  „M-am dus la medic pentru o operație de deviație de sept care a fost destul de complicată pentru că șanțul care face legătura dintre nas și laringe era înfundat cu cartilaje.
Ca o construcție, Dumnezeu m-a făcut, iar resturile le-a băgat acolo. Am zis că dacă intru în baie și dau gresia jos, să dau și faianța. Ca la frizerie, să mă ia și la vârf. Și m-a luat și la vârf. De o lună și 3 săptămâni am făcut operația asta, încă nu e vindecat nasul, la mine e încă amorțit.”,
a povestit Anisia Gafton.

Ce spune Anisia Gafton despre operația estetică de la nivelul nasului

Anisia Gafton
Anisia Gafton[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce avere are, de fapt, Dan Puric: „Mergem la bancă să arăt conturile”. Actorul a dezvăluit ce a făcut în paralel cu teatrul- kanald.ro

Citește și: Nuntă transformată într-o baie de sânge. Trei bărbați înarmați au deschis focul asupra invitaților- stirilekanald.ro

Anisia Grafton a mai spus că întreaga recuperare durează un an de zile și că acum are altă energie, doarme mai bine și respiră mai bine, deoarece de fiecare dată când răcea înainte, făcea otită din cauza deviației de sept pe care o avea. Actrița a ținut să menționeze că se simțea bine și înainte cu nasul ei și că nu a fost împinsă niciodată să facă această procedură estetică, iar dacă nu ar fi fost intervenția medicală, nu ar fi ales să își corecteze și nasul. 

„Mai trebuie să dureze recuperarea, un an de zile. Am altă energie, iar înainte dacă răceam, făceam otită. Au legătură urechile cu nasul. Respir mai bine, dorm mai bine, altă respirație. Eram bine și înainte, sunt bine și acum. Eu mă simțeam bine și cu nasul de dinainte și cu cel de acum. Dacă nu făceam operația de deviație de sept, nu o făceam intervenția estetică.”, a mai spus Anisia Gafton.

 

@kfetele.ro #anisiagafton #operatienas #foryou #foryourpage #fy ♬ sunet original- 𝗞𝗳𝗲𝘁𝗲𝗹𝗲.𝗿𝗼



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

„Nu te supăra, dar mi se pare că sunt Angry Birds! Dacă mă vede Serghei, zice că-s supărată.” Ce modificări și-a făcut Anisia Gafton? Actrița a trecut pragul salonului de cosmetică!

OOPS! Andreea Mantea, cu trupul mai DEZGOLIT ca niciodată! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat TOT la vedere

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Cum a arătat cea de-a doua rochie de mireasă purtată de Anda Adam la nunta cu Joseph Eudor Mohaci

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

UPDATE Bacalaureat 2024 proba scrisă la Limba și literatura română: Acestea sunt subiectele de azi pentru profilul real

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies