Cine este Anisia Gafton. „Eu nu ţin neapărat să mă căsătoresc, dar nu cred că aş refuza dacă cineva ar veni cu un ineluş cu diamant."

Cine este Anisia Gafton
Cine este Anisia Gafton

Anisia Gafton se numără printre cele mai îndrăgite actrițe de stand-up de la noi din țară! Află cele mai noi detalii despre cariera sa, partenerul de viață și planurile de viitor.

Anisia Gafton s-a născut la Iași, are frumoasa vârstă de 34 de ani și este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite personaje publice din lumea showbiz-ului românesc.

Actrița a declarat, în mai multe rânduri, că încă de la o vârstă fragedă și-a dorit să facă parte din lumea artistică, deși inițial nu pornise pe acest drum. Anisia Gafton a început Facultatea de Informatică, la Iași, însă după trei ani de studenție a realizat că locul ei nu este acolo, astfel că și-a adunat puterile și a început să lucreze la ceea ce și-a dorit

dintotdeauna, mai exact să facă oamenii să râdă.

Citeste si: Cine este Alex Bogdan. "Din păcate mama a și murit după aceea și m-am gândit cumva că n-ar trebui să mă opresc să fac chestii"

Cine este Anisia Gafton

Cine este Anisia Gafton
Cine este Anisia Gafton[Sursa foto: Instagram]

Ce vârstă are Anisia Gafton

Citeste si: Cine este (RUXI) Roxana Erdei. „Am crescut într-o familie normală, nu eram nici săraci, nici bogați"

„Toată lumea mă încuraja să fac stand-up. Am făcut şi un an de teatru, dar şi profesorul de acolo mi-a zis: „Anisia, nu ştiu ce cauţi tu aici, ar trebui să faci stand-up. Când vii în clasă râde lumea“. Dar nu aveam acea încredere în mine că pot să fac asta. Şi s-a întâmplat ca la începutul lui 2014 să fie un concurs la Târgu Mureş, un festival de satiră şi umor.

Nu m-am dus să participat la secţiunea de stand-up, că nu aveam curaj. Am participat la duet. Întâmplarea o fost să pice duetul şi regizorul de acolo m-a pus pe stand-up”, a declarat Anisia Gafton pentru adevărul.ro.

Anisia Gafton a câștigat o emisiune de talente

Blondina și-a început cariera timid, pe rețelele de socializare, pe vremea când obișnuia să publice diferite filmulețe în care imita anumite tipuri de personalități.

Talentul, sinceritatea și naturalețea Anisiei au ajutat-o să obțină notorietate, astfel că la scurt timp și-a făcut apariția și pe micile ecrane, la diferie show-uri de televiziune.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

După ce a participat la mai multe spectacole de stand-up în țară, Anisia Gafton a acceptat marea provocarea de a intra în cursa pentru marele premiu oferit de emisiunea „Românii au talent”, acolo unde a și făcut saltul spre celebritate.

Așadar, Anisia Gafton a câștigat cecul de 10.000 de euro, fiind votată de un număr foarte mare de telespectatori.

Ulterior, în același an, actrița a prezentat emisiunea „Vorbește lumea”, însă nu pentru mult timp. În 2017, aceasta a acceptat oferta de a intra în echipa lui Dan Capatos, la „Extra Night Show”, unde a avut rolul de coprezentatoare. Fără prea multe explicații, Anisia Gafton s-a retras și din această emisiune, iar mai apoi a participat la „Ferma.

Orășeni versus Săteni”, emisiune de la care a fost eliminată după doar două dueluri.

Citeste si: Cine este Bia Khalifa. „Am 8 clase, dar ce crezi… nu vreau să mă afecteze chestia asta"

Cine este Anisia Gafton
Cine este Anisia Gafton[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Giani Kiriță. „Doamne, câte a mai făcut în copilărie! Nici nu vă daţi seama"

Cine este iubitul Anisiei Gafton

Anisia Gafton trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Florin Serghei, un actor de stand-up foarte cunoscut și apreciat de public. Cei doi se află într-o relație încă din anul 2016, perioadă în care participau des la spectacolele de stand-up comedy.

Citește și: Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Este cunoscut faptul că pandemia de coronavirus i-a împiedicat pe mulți actori să își mai valorifice talentele pe scenă, însă pentru Anisia și Serghei lucrurile au mers cu totul diferit. Cei doi și-au împletit viețile personale cu cele de actori și s-au mutat în mediul online, acolo unde au făcut deliciul publicului cu diferite videoclipuri pline de umor.

Citeste si: Cine este Radu Vlăduț. “Să particip a fost pentru mine un vis devenit realitate. Mi-am dorit foarte mult această experiență!"

Cine este Anisia Gafton
Cine este Anisia Gafton[Sursa foto: Instagram]

Anisia Gafton a recunoscut, la un moment dat, că nu ține neapărat să pășească în fața altarului, însă un inel cu diamant ar accepta oricând.

„Eu nu ţin neapărat să mă căsătoresc, dar nu cred că aş refuza dacă cineva ar veni cu un ineluş cu diamant. Eu zic că merit şi eu un ineluş frumos şi după acel moment să mă duc la toate prietenele mele şi să mă laud cu ce am primit: „Uite e de diamant, sclipeşte ca dantura mea când zâmbesc!“. Mama mea s-ar bucura şi mai tare. Ar da anunţ la „Ziarul de Iaşi“: „Fata mea se mărită. Nu vând nimic, doar mă laud“, a declrat Anisia Gafton, conform clickpentrufemei.ro.

 


Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cine este (RUXI) Roxana Erdei. „Am crescut într-o familie normală, nu eram nici săraci, nici bogați"

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies