Cine este Giani Kiriță. „Doamne, câte a mai făcut în copilărie! Nici nu vă daţi seama"

giani kirita varsta
Cine este Giani Kiriță. „Doamne, câte a mai făcut în copilărie! Nici nu vă daţi seama"

Giani Kiriță este unul dintre cei mai apreciați foști fotbaliști, de la noi din țară. Însă știați că acesta deține titluri și cupe ale României, cu Dinamo?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact   Giani Kiriță, dar și câte titluri și cupe deține acesta. În plus, descoperiți și care au fost declarațiile mamei sale, cu privire la copilăria acestuia, dar și care este trauma din copilărie, care îl marchează pe Giani Kiriță până și în prezent.

 

Cine este Giani Kirit ă

Giani Kiriță  s-a născut pe data de 3 martie, în București. Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 45 de ani. Acesta este un fost jucător de fotbal din România, care s-a retras din activitate, ultimul său meci fiind pentru CS Buftea.

Giani Kiriță a devenit cunoscut pentru activitatea sa de la Dinamo Bucureșți, unde a debutat în Divizia A, într-un meci Dinamo București- Universitatea Cluj 3-0.

Astfel încât, întreaga sa activitate de la această echipă a început din anul 1997, până în anul 2003, devenind treptat și căpitanul acesteia. 

După plecarea sa de la echipa Dinamo, Giani Kiriță a jucat pentru echipele turcești Samsunspor, Gaziantep, MKE Ankaragücü și Bursaspor, AȘA Târgu Mureș, Academică Clinceni, iar în anul 2012 a antrenat echipa CS Buftea. Acesta a jucat și în anul 2000, pentru echipa națională de fotbal a României, într-un meci împotriva Poloniei.

Ce vârstă are Giani Kiriță

Citeste si: Cine este (RUXI) Roxana Erdei. „Am crescut într-o familie normală, nu eram nici săraci, nici bogați"

giani kirita poze
Giani Kiriță este unul dintre cei mai apreciați foști fotbaliști, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Bia Khalifa. „Am 8 clase, dar ce crezi… nu vreau să mă afecteze chestia asta"

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Giani Kiriță are două titluri și trei cupe ale României, cu Dinamo

Bineînțeles că odată cu succesul său în cariera de fotbalist, Giani Kiriță  a primit mai multe cupe și trofee, de-a lungul timpului. Acesta a reușit să își adjudece, chiar două titluri de campion al României și alte trei cupe ale României, toate în strânsă legătură cu Dinamo București, club în care și-a început cariera și a devenit cunoscut, publicului larg.

giani kirita wikipedia
Giani Kiriță este unul dintre cei mai apreciați foști fotbaliști, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este LIDIA BUBLE. "Eu eram un fel de băiatul lui tata, mergeam şi făceam treabă cu el, îl ajutam să care câte o roabă de ciment, îl ajutam şi la biserică, el fiind pastor"

Ce spune mama lui  Giani Kiriță   despre copilăria acestuia

În cadrul unei emisiuni TV în care Giani Kiriță  a fost invitat alături de mama sa, aceasta a ținut să precizeze câteva aspecte legate de relația strânsă

de mama-fiu pe care cei doi o au, dar și despre o întâmplare memorabilă a fiului său, din copilărie.

Doamne, câte a mai făcut în copilărie! Nici nu vă daţi seama. El a fost cu bătutul mingii de la vârsta de doi-trei ani. În clasa întâi, la şcoală, îi cumpăram câte trei perechi de pantaloni şi câte trei perechi de tenişi, pe trimestru. Dar nu-i ajungeau…”, a povestit mama lui Giani Kiriță. 

Când vedea mama că iar nu mai am nici pantaloni, nici tenişi, se enerva ca Diavolul tazmanian şi mă ameninţa cu bătaia ”,   a răspuns  Giani Kiriță, în completarea mamei sale.

giani kirita exatlon
Giani Kiriță este unul dintre cei mai apreciați foști fotbaliști, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Cine este Alex Bogdan. "Din păcate mama a și murit după aceea și m-am gândit cumva că n-ar trebui să mă opresc să fac chestii"

Cum l-a afectat pe Giani Kiriță lipsa tatălui său

Giani Kiriță este unul dintre cei mai apreciați foști jucători de fotbal din România, fiind foarte apreciat de publicul larg, dar având totodată și o familie foarte frumoasă. Cu toate acestea, puține persoane știu cu adevărat povestea de viață a acestuia.

Giani Kiriță  a crescut fără tată de la o vârstă foarte fragedă, lucru ce l-a afectat destul de mult, ținând cont de faptul că acesta nu a putut depăși această traumă, nici până în prezent. Acesta își amintește de perioada în care mergea la antrenamente, iar colegii săi erau deseori așteptați de tații lor. Acest lucru și-a pus amprenta asupra lui, încercând într-un mod sau altul, să-și găsească modelul în altă direcție.

Este o traumă pe care o am și acum. E din copilărie. Fă-ți un exercițiu de imaginație și uită-te la un meci de fotbal în care tații își așteaptă copiii, iar pe mine nu mă aștepta nimeni. Pentru mine a rămas imaginea aia și bineînțeles că eu rămâneam singur. A rămas acolo, în schimb, partea asta paternă mi-am luat-o din echipă și din unchii mei. Am avut foarte mulți unchi, care mă luau cu ei peste tot, m-au adoptat. Am 45 de ani și nu am zis cuvântul „tată” niciodată în viața mea. Pentru mine nu există și mi-aș fi dorit, ca orice copil...”,  a mărturisit Giani Kiriță.  

giani kirita varsta
Giani Kiriță este unul dintre cei mai apreciați foști fotbaliști, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Theo Rose. ”În copilărie am fost mai zăpăcită decât ceilalți doi frați ai mei, adică nu am fost cumințenia pământului"



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cine este Bia Khalifa. „Înainte arătam fain, dar acum se vede că sunt operată și eu mi-am dorit chestia asta."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies