Anna Lesko apariție controversată pe Instagram. La joacă, în curte, alături de fiul său, îmbrăcată extrem de sumar

anna lesko, apariție controversata, îmbrăcată sumar, ipostază incendiară, fiul său
anna lesko, apariție controversata, îmbrăcată sumar, ipostază incendiară, fiul său

Anna Lesko a avut o apariție controversată pe Instagram, când s-a afișat la joacă, în curte, împreună cu fiul său, într-o ipostază incendiară.

Anna Lesko este, cu siguranță una dintre cele mai nonconformiste și lipsite de inhibiții artiste din România și, asemenea tuturor românilor, aceasta se află în izolare, alături de fiul său. După ce a fost extrem de dezamăgită și deopotrivă speriată, de cele ce se întâmplă în lume, se pare că toate gândurile negre au dispărut și au făcut să apară ținutele extrem de sumare și provocatoare cu care Anna Lesko și-a obișnuit fanii.

Citeste si: Anna Lesko la un pas de depresie din cauza pandemiei de coronavirus. „Îmi cer scuze dacă v-am întristat, dar asta simt acum...”

Din nefericire, aceasta este dur criticată pentru cum se îmbracă sau, mai bine zis, se dezbracă, mai ales că Anna Lesko apare, de foarte multe ori, îmbrăcată sumar, alături de fiul său, Adam.

anna lesko, apariție controversata, îmbrăcată sumar, ipostază incendiară, fiul său
anna lesko, apariție controversata, îmbrăcată sumar, ipostază incendiară, fiul său

Anna Lesko a ieșit la joacă mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată. Fiul său era chiar lângă ea!

Ei bine, astăzi, Anna Lesko a dat curs inițiativei fiului său, de a se juca împreună cu mașinuțele, dar solista a uitat un detaliu foarte important: să își pună sutienul pe ea. Aceasta nu e prima dată când Anna Lesko apare astfel, de față cu fiul său, motiv pentru care anumite persoane, nu sunt de acord cu metoda sa, cel puțin ciudată, de...

„parenting”.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

anna lesko, apariție controversata, îmbrăcată sumar, ipostază incendiară, fiul său
anna lesko, apariție controversata, îmbrăcată sumar, ipostază incendiară, fiul său

Citeste si: Anna Lesko topless la plajă, mangaiată pe picioare de un bărbat de culoare!| VIDEO

Comentariile au curs la postarea vedetei și, în timp ce femeile o blamau pe Anna Lesko pentru modul în care fiul său își vede mama, bărbații erau absorbiți de formele sale apetisante.

„Frumos corp, dar totuși sutienul este de bun simț,” a spus o fană, în dreptul postării artistei. „Anna... ce vrei să scoți în evidență?!” a răspuns o altă persoană. Totodată, există și internauți care i-au însușit Annei numeroase adjective, precum: „penibilă”, „Iapă,” etc.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 

Atunci cand Adam intra peste mine in atelier si ma intreaba ce fac atat de mult acolo, ii raspund ca ma joc cu pensule. Astazi m a provocat si el la joaca cu masinutele cu care nici acum nu prea stiu sa ma joc. "Hai mami ca poti, e ca si cu pensulele tale in atelier":))))))

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

O postare distribuită de Anna Lesko Official (@anna_lesko) pe

 

Comentariile lăsate de bărbați, însă, sunt într-o cu totul altă tonalitate. Cât se poate de colorate și explicite, bărbații i-au transmis Annei că este teribil de frumoasă și bună de... măritat. „Un singur cuvânt- artă”, „Corp perfect, sâni superbi, femeie adorabilă”, „Ești superbă”, „Arăți fenomenal”, au fost doar câteva dintre mesajele primite de Anna Lesko.

Citeste si: Anna Lesko, ipostaze INCENDIARE în prima zi a anului: „Cam deplasată...”



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Anna Lesko, ipostaze INCENDIARE în prima zi a anului: „Cam deplasată...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies