Antoni, surprins de cum Rebecca râde în preajma lui Gagea! Situația dintre cei doi nu a fost tocmai una favorabilă: „E și vorba de cum te găsește, în ce stare.”

Antoni, surprins de cum Rebecca râde în preajma lui Gagea! Situația dintre cei doi nu a fost tocmai una favorabilă: „E și vorba de cum te găsește, în ce stare.”
Antoni, surprins de cum Rebecca râde în preajma lui Gagea! Situația dintre cei doi nu a fost tocmai una favorabilă: „E și vorba de cum te găsește, în ce stare.”

Antoni a văzut pe plasmă imagini cu Rebecca, aflându-se în preajma lui Gagea și amuzându-se copios.

Situațiile în Casa Iubirii iau de fiecare dată e o întorsătură neașteptată, iar concurenții trec prin diferite stări și emoții atunci când intră într-o cunoaștere sau încearcă să descopere noi situații în casă. De la cuvinte frumoase, la despărțiri și la situații neprevăzute, totul se întâmplă pe repede înainte, astfel că tinerii nu reușesc să proceseze ceea ce se întâmplă. Situația între Antoni și Rebeca nu a fost tocmai una favorabilă în ultima perioadă, iar aceștia au fost surprinși de multe ori având discuții despre viitor și despre ceea ce s-a întâmplat între ei până acum.

Antoni, atent la starea Rebeccăi în preajma lui Gagea

Citește și: Virginia, declarații neașteptate despre Moldo și despre situația amoroasă care a fost între ea și Robi. „Niciodată nu o să vină din partea mea mai mult.

Antoni
Antoni[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Moldo o asigură pe Virginia că nu va fi influențat de gura lumii: „Am venit în casă, am spus că vreau să te cunosc, dar în același timp vreau să văd pași și din partea ta.”

Câteva imagini apărute pe plasmă l-a făcut pe Antoni să-și pună câteva semne de întrebare, atunci când acesta se afla pe canapea cu Robert și Patrick. Rebecca a fost surprinsă în timp ce râdea copios alături de Gagea, fără să poată auzi ce se întâmplă, de fapt, între ei și care este motivul care a stârnit amuzament. Robert îl întreabă dacă are o problemă la faptul că Gagea era cel care se află în preajma ei, însă Patrick intervine și spune că probabil este deranjantă starea de spirit în preajma altor persoane, nu neapărat persoana cu care se

afla. Robert ține să exprime că este totul foarte interesant, mai ales că ți se oferă câteva imagini despre care nu știi nimic, iar Antoni spune că este vorba și de modul în care te găsesc acele imagini atunci când sunt transmise.

Antoni: Hai că suferă, dacă e.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Robert: Dacă era alt băiat în locul lui Gagea?

Antoni: Nu e vorba de asta, într-adevăr, este deranjant...

Patrick: Este deranjantă starea ei de spirit, nu că râde cu Gagea.

Antoni: Oricine ar fi fost, că eu n-am de ce să am frică sau că dacă era alt băiat sau că îl văd pe Gagea nu știu cum.

Robert: Ce interesant e că îți dă pe TV.

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie- stirilekanald.ro

Patrick: Robert punctează niște chestii acum.

Robert: Nu, dar trebuie să fii tare. Nu știi ce se petrece acolo și deodată...

Antoni: E și vorba de cum te găsește, în ce stare, pe Gagea poate l-ar fi aectat lucrurile astea.

Rebecca și Gagea
Rebecca și Gagea[Sursa foto: Captură Video]



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Virginia, declarații neașteptate despre Moldo și despre situația amoroasă care a fost între ea și Robi. „Niciodată nu o să vină din partea mea mai mult.

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Mesajul de la RO-Alert care i-a dat fiori unui român din București: “Adăpostiți-va in beciuri, departe de geamuri, durata estimată 90 de min”

Zarzavat pentru iarnă la ceaun, rețeta fratelui Daniel de la Mănăstirea Slănic, județul Argeș. “Această rețetă necesită trei pași.”

Situație incendiară în ”Casa iubirii”. „Vreau să-mi explici pozele!” Andreea Mantea îl va lua la întrebări pe Antoni, în ediția de luni, 9 septembrie, de la 10:00 si 16:30, la Kanal D

Daniel a dispărut fără urmă. A plecat cu mașina de acasă și nu s-a mai întors


Cookies