Antonia, dezvăluiri cutremurătoare din copilărie! Ce i-a făcut tatăl său natural

Antonia, dezvăluiri cutremurătoare din copilărie! Ce i-a făcut tatăl său natural
Antonia, dezvăluiri cutremurătoare din copilărie! Ce i-a făcut tatăl său natural

Ce s-a aflat despre îndrăgita artistă.

Puțină lume știe cum a fost copilăria Antoniei. Este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, însă chiar și ea are o poveste de viață desprinsă din filme. Pe când era doar o copilă a plecat în America și a revenit când era deja femeie.

Artista a fost părăsită de către tatăl său natural chiar înainte de a se naște și niciodată nu l-a cunoscut.

La vârsta de cinci ani, vedeta a fost adoptată de către bărbatul care a fost căsătorit cu mama Antoniei, Mihai Iacobescu.

Antonia se întreabă mereu care este motivul pentru care tatăl ei nu a căutat-o niciodată, însă, din păcate, nu a găsit răspunsul şi nici mama ei, Denise Iacobescu, nu a putut să o lămurească. La un moment dat, i-a cerut ajutorul şi lui Alex Velea, cu privire la acest subiect.

Citeste si: Alex Velea și Antonia au făcut marele anunț! Ce se va întâmpla cu familia lor

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Imaginile verii în România. Antonia, goală complet pe plajă!

„Antonia a aflat mai târziu că Mihai nu este tatăl ei.

Atunci când a aflat a fost un pic așa șocată, dar i-am explicat și a înțeles. Știi cum e, tata nu e cel care îți dă viață, e cel care te crește. A fost un tată exemplu pentru ea”, spunea la un moment dat mama Antoniei.

Antonia, departe de Alex Velea de mai bine de două luni

Antoniei îi este extrem de greu, deoarece de mai bine de două luni Alex Velea, bărbatul cu care are doi copii, este plecat din țară pentru un show TV.

Vedeta îi simte lipsa în fiecare zi.

„Îmi este greu fără Alex, mi-e foarte dor de el şi abia aştept să îl văd. Mă ajută să îl am pe Alex alături la fiecare pas pentru că mă susţine, ne sfătuim şi mă echilibrează. De copiii noştri mă ocup împreună cu părinţii noştri. Am puţini prieteni, dar sunt oameni pe care ştiu că mă pot baza oricând. Singurul lucru care nu-mi place ca artistă este că de multe ori stau departe de casă, de copiii mei şi de Alex, iar asta este greu”, a mărturisit Antonia cu
lacrimi în ochi în cadrul unui interviu.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Alina Vidican, schimbări uriașe! Ce a făcut fosta soție a lui Cristi Borcea, la Miami și cum a scăpat de tot ceea ce o mai lega de afacerist

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies