Imaginile verii în România. Antonia, goală complet pe plajă!

Imaginile verii în România. Antonia, goală complet pe plajă!
Imaginile verii în România. Antonia, goală complet pe plajă!

Antonia a fost fotografiată complet dezbrăcată pe plaja Corbu din Constanța, după ce a acceptat provocarea venită din partea reprezentanților unei reviste cunoscute de la noi.

Pozele realizate în timpul ședinței foto incendiare sunt considerate de mulți imaginile verii 2019 din România.

La două luni după ce a împlinit 30 de ani, Antonia a primit cu bucurie invitația jurnaliștilor de la Marie Claire România de a realiza un pictorial nud. Două dintre pozele făcute în timpul ședinței  foto au fost publicate în numărul iulie/august al revistei, iar fotograful care a imortalizat momentele a postat azi una dintre ele.

Când au văzut imaginile, fanii frumoasei artiste s-au împărțit în două tabere: unii au felicitat-o pentru gestul ei, alții au criticat-o. În galeria foto a articolului puteți vedea cele două fotografii în care cântăreața apare dezbrăcată.

Citeste si: La limita imposibilului! Un băiat de 4 ani pretinde că este reîncarnarea Prinţesei Diana

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

După pictorialul de senzație, Antonia a oferit un interviu despre viața ei de dinainte de a deveni celebră, dar și cea pe care o are acum. Întrebată dacă a simțit vreodată că frumusețea o încurcă, iubita lui Alex Velea a răspuns:  “Da. Zilnic. Uneori, nu doar publicul, dar și oamenii din industrie te desconsideră, pun pe primul plan frumusețea. E un compliment, te simți bine, dar, la un moment dat, vrei să le spun că nu ești doar așa, știi? În capul lor ar vrea să fie așa, să creadă că ești doar frumoasă și atât.

Chiar am dovedit că am mai multe atuuri, nu sunt doar un chip frumos. Mi se pare că pe plan personal, am realizat multe lucruri până la 30 de ani, asta zice mult și poate mai sunt femei frumoase care se folosesc toată viața numai de asta, dar nu au familii, nimic. Eu chiar nu sunt acel exemplu. Am făcut trei copii, sunt femei care nu vor dă facă unul, de teamă să nu-și strice corpul.

Ce am mai auzit de-a lungul timpului? Că: «Antonia e foarte frumoasă, dar cântă așa și-așa» sau: «are succes că e frumoasă». Nu e nicio problemă, că nu mă consider o Whitney Houston sau ceva, dar nici nu m-am trezit peste noapte că vreau să fiu «famous (n.r.: faimoasă)» și atât, mie chiar îmi place ceea ce fac”,

relatează revista  Marie Claire România.

Citeste si: Cel mai sănătos pește din România. Deliciu absolut

Citeste si: Cum să faci dragoste ca să nu te mai uite niciodată. Va rămâne numai al tău!



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Ce boli se pot transmite de la mamă la fiică. Trebuie să ai mare grijă!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies