Antonia se teme pentru viața fetiței sale, care locuiește în Italia

Antonia se teme pentru viața fetiței sale, care locuiește în Italia
Antonia se teme pentru viața fetiței sale, care locuiește în Italia

Antonia trăiește momente grele, de când a aflat că în Italia sunt din ce în ce mai multe persoane infectate cu Covid-19. Ce le-a transmis vedeta apropiaților.

Antonia trăiește momente greu de descris pentru orice părinte. De când a aflat că Italia are o mulțime de cazuri de coronavirus, îndrăgita vedetă stă permanent și se gândește la fetița sa, Maya.

Micuța locuiește de ani de zile în Italia, alături de fostul ei soț, Vincenzo Castellano. Pe 12 aprilie, Antonia împlinește 31 de ani și s-ar fi confesat unor prieteni că se simte extrem de tristă pentru că nu o va putea avea aproape pe Maya.

Citeste si: Antonia, primul mesaj după ce a fost operată de urgență: „Regret că...”

Antonia se teme pentru viața fetiței sale, care locuiește în Italia
Antonia se teme pentru viața fetiței sale, care locuiește în Italia


Din păcate, fetița nu va putea veni în țară, căci întreaga Italie este un adevărat focar de Covid-19, așa că trebuie să stea în siguranță alături de tatăl și de bunicii săi până la încheierea pandemiei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia a ajuns să plângă din cauza internauților „Sunteți cei mai..”

Antonia și-a reunit copiii în urmă cu câteva luni

„Antonia are încredere că fostul ei soț și părinții lui au grijă de Maya. Pe 12 aprilie, Antonia va împlini 31 de ani și ar fi dorit să petreacă alături de fiica ei care să își revadă și frații (Dominic, 5 ani și Akim Alexandru, 3 ani, din relația cu Alex Velea – n.r.).

Acum însă e imposibil și știe asta. Antonia și Maya țin legătura prin telefon și rețele sociale”, au spus apropiații vedetei.

Citeste si: Antonia este devastată. Ce se întâmplă în aceste momente cu fiica ei, Maya? E cumplit

Cert este că, frumoasa Antonia și fiica ei, țin legătura în permanență la telefon și pe rețelele de socializare.

În urmă cu câteva luni, Antonia a petrecut câteva zile alături de Maya și de ceilalți doi copii, Akim și Dominic.

De asemenea, și Alex Velea a fost prezent la această reîntâlnire emoționantă și s-au bucurat împreună de aceste momente prețioase.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Antonia a recunoscut! Ce operație și-a făcut la începutul anului

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies