Antonia a ajuns să plângă din cauza internauților „Sunteți cei mai..”

antonia, alex velea, vedete, antonia instagram, antonia plange
antonia, alex velea, vedete, antonia instagram, antonia plange

Antonia, una dintre cele mai efervescente vedete, a ajuns să plângă pe Instagram din cauza internauților. Iată tot ce s-a întâmplat.

Mereu cu zâmbetul pe buze, glumind sau făcând diferite filmulețe amuzante, Antonia este una dintre cele mai apreciate vedete, iar prezența sa pe conturile de socializare, ne face zilele mai frumoase. Cu toate acestea, iubita lui Alex Velea a izbucnit în lacrimi pe Instagram, însă, spre norocul tuturor, acestea au fost de fericire.

Citeste si: Antonia a recunoscut! Ce operație și-a făcut la începutul anului

antonia, alex velea, vedete, antonia instagram, antonia plange
antonia, alex velea, vedete, antonia instagram, antonia plange

Una dintre cele mai frumoase, sexy și talentate artiste de pe plaiurile mioritice, Antonia folosește platformele sociale pentru a seta un exemplu. De foarte multe ori, aceasta are discuții cu fanii săi, prin care îi roagă să fie mai buni, mai calmi și mai darnici. Când nu influențează în scop pozitiv (pentru că asta face un adevărat influencer), Antonia ne arată cum se joacă fii săi, Akim și Dominic, aducând un zâmbet pe fața tuturor urmăritorilor săi.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia și-a răsfățat fanii. Le-a arătat ce vede Velea în dormitor...

antonia, alex velea, vedete, antonia instagram, antonia plange
antonia, alex velea, vedete, antonia instagram, antonia plange

Alex Velea, mereu prezent pe contul de Instagram al Antoniei, o iubește pe iubita sa de mama focului. De câte ori cei doi amorezi se postează împreună, ori apar în ipostaze tandre, ori își fac câte o declarație de dragoste.

Cu toate acestea, firea pozitivă a Antoniei, nu o ferește de lacrimi și suferință, iar solistei nu-i este rușine să se afișeze nici așa.

Au făcut-o fanii să plângă! Aceștia i-au făcut Antoniei o surpriză de proporții

Dat fiind contextul în care ne aflăm, în plină pandemie Antonia a fost nevoită să își anuleze toate concertele, evenimentele și aparițiile, dar fanii nu au uitat-o! Aceștia i-au realizat un filmuleț extrem de emoționant, prin care i-au adus Antoniei doar cuvinte de laudă, iar artista s-a „înmuiat” până la lacrimi!

Sensibilă din fire, aceasta a apărut plângând pe Instagram, pentru a le mulțumi fanilor săi și a le aduce la cunoștință că sunt cei mai buni fani pe care un artist și i-ar fi putut dori. Ștergându-și lacrimile, artista a murmurat că le mulțumește.

„Sunteți cei mai tari! Vă mulțumesc!” a transmis Antonia pentru fanii săi de pe Instagram.

Citeste si: Antonia, dezvăluiri cutremurătoare din copilărie! Ce i-a făcut tatăl său natural



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Frumoasa Antonia nu s-a mai putut abține! A intrat şi ea în război cu Abi Talent!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies