Antonia și fostul soț, Vincenzo Castellano, au fost văzuți din nou împreună

antonia divort
Antonia și fostul ei soț, la același eveniment

În urmă cu câțiva ani, showbizul românesc vorbea despre divorțul dintre Antonia și Vincenzo Castellano, care s-a lăsat cu scandal, din cauza custodiei fiicei lor, Maya. Zilele trecute, cei doi au fost surprinși din nou împreună, la un eveniment important.

Alături de Antonia și fostul ei soț s-au aflat și Alex Velea, dar și băieții lor.

Antonia și fostul ei soț sunt în relații mai bune

antonia si vincenzo castellano
 Vincenzo Castellano[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Ilinca Munteanu, soția lui George Simion. “Viitoarea doamnă Simion are 24 de ani”

Antonia și italianul Vincenzo au format un cuplu și împreună o au pe micuța Maya, care locuiește mai mult cu tatăl ei.

Ulterior, cei doi au decis să pună punct căsniciei, iar frumoasa brunetă a început o relație cu Alex Velea, cu care are doi copii. Deși erau despărțiți încă din 2013, abia în anul 2019, Antonia a reușit să divorțeze și să aibă custodie comună pentru fiica lor. Între cântăreață și fostul soț a existat un mare război, privind situația Mayei. Recent, micuța lor și-a serbat ziua de naștere, împlinind 12 ani.
La eveniment au participat amândoi părinții, chiar dacă au divorțat, dar și Alex Velea. Așadar, se pare că relația dintre Antonia și fostul ei partener, s-a îmbunătățit.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Antonia a publicat pe rețelele de socializare o fotografie în care apare alături de Vincenzo, Alex Velea și Maya. De asemenea, de la petrecere nu au lipsit băieții artistei și ai lui Velea, Dominic și Ackym.

Petrecere cu foc de artificii pentru fiica Antoniei, Maya

Citeste si: Ce rochie de mireasă a purtat Ilinca Munteanu, soția lui George Simion

Cea mică a avut parte de o zi de naștere impresionantă, organizată de tatăl ei. La miezul nopții, invitații s-au bucurat de spectacolul focurilor de artificii. Maya a fost profund impresionată și surprinsă, iar momentul a impresionat-o atât de tare, încât a simțit nevoia să stea în brațele mamei ei, Antonia.

Părinții adolescentei au fost atenți ca petrecerea să fie una reușită și au organizat totul cu mare atenție. Copiii au avut parte de preparate speciale, iar Maya a primit un tort foarte mare, în forma numărului 12.

Alex Velea a  fost recunoscut drept tatăl copiilor săi

alex velea proces copii
Antonia și Alex Velea[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: „O să fie expusă pe gard” Ce tradiție neobișnuită va fi la nunta lui George Simion și a Ilincăi Munteanu

Timp de câțiva ani, Antonia s-a luptat în tribunale pentru custodia fetiței ei, Maya dar și pentru recunoașterea paternității lui Alex Velea pentru cei doi băieți ai lui, Dominic și Ackym. Procesul a fost finalizat în 2019, când instanța l-a recunoscut pe artist drept tatăl celor doi băieți



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Ce zodii sunt predispuse să dezamăgească. În ce nativi nu poți să ai încredere

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies