„O să fie expusă pe gard” Ce tradiție neobișnuită va fi la nunta lui George Simion și a Ilincăi Munteanu

„O să fie expusă pe gard” Ce tradiție neobișnuită va fi la nunta lui George Simion și a Ilincăi Munteanu
„O să fie expusă pe gard” Ce tradiție neobișnuită va fi la nunta lui George Simion și a Ilincăi Munteanu

În decursul acestui weekend, va avea loc nunta grandioasă a lui George Simion, la care sunt așteptați peste 10.000 de oameni. Vineri, cei doi miri și-au spus „DA”, la cununia civilă.

George și Ilinca au ales să respecte mai multe tradiții românești, dar una dintre ele este mai puțin întâlnită la nunțile din ziua de azi.

Ce expoziție va fi la nunta lui George Simion

Citeste si: "Cel mai mare cadou pentru noi!" Cum se va da darul la nunta lui George Simion și a Ilincăi Munteanu

În cadrul evenimentului de pe 27 august, vor exista numeroase activități pentru invitați. De asemenea, și copiii se vor putea bucura de ateliere de pictură, sculptură, sau chiar călărit. Spațiul permite toate aceste facilități, deoarece resortul de lux unde va fi nunta, are o curte foarte mare. În zona amenajată, va exista o expoziție de costume traditional românești. În cele 14 corturi, invitații vor putea admira iile vechi de peste 100 de ani, din diverse zone ale României: Țara Oașului, Țara Bârsei, Muscel, Vrancea, Ialomița.

„Noi o să respectăm tradiția.” Ilinca Munteanu, despre obiceiul pe care îl va urma

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: „Astăzi am făcut formalitățile cerute de stat” George Simion s-a cununat civil cu Ilinca Munteanu

În cadrul unui interviu, viitoarea mireasă a explicat că ea și George Simion își doresc să respecte tradiția.

Obiceiul prezent la nunta celor doi este unul rar întâlnit la nunțile din zilele noastre. Se pare că Ilinca va expune toată zestrea ei, pe gard. În acest fel, invitații vor putea vedea cu ce bunuri a intrat ea în această căsnicie.

„Noi o să respectăm tradiția. Toată zestrea mea o să fie expusă pe gard. Așa este obiceiul. Să vadă lumea că fata  are zestre mare și frumoasă”, a povestit Ilinca Munteanu

Rochia de mireasă a Ilincăi Munteanu  are influențe folclorice

george simion si ilinca
George Simion și Ilinca Munteanu[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cu cine se iubește soprana Irina Baianț. Cine este bărbatul cu care și-a refăcut viața, după ce ea și Doru Todoruț au luat-o pe drumuri separate

Partenera de viață a liderului AUR a vorbit și despre rochia pe care o va purta la cel mai important moment din viața ei, cununia religioasă.

Cu toate că nu a vrut să ofere prea multe detalii, Ilinca a declarat că rochia nu este în totalitate una tradițională, ci are doar câteva influențe.

„Nu este chiar o rochie de mireasă complet în stil tradițional. Este exact așa cum mi-am dorit-o eu, dar are și influențe folclorice, din zona de unde sunt eu, din Ialomița, Bărăganu. Voalul va avea o trenă de patru metri”, a declarat Ilinca Munteanu.

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

„Plecam în spate la toboșar să plâng” Ștefan Stan, momente dificile pe scenă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies