Anul Chinezesc 2018 are doua fete: Fereste-te de Cainele care musca pe la spate

Anul Chinezesc 2018 are doua fete: Fereste-te de Cainele care musca pe la spate
Anul Chinezesc 2018 are doua fete: Fereste-te de Cainele care musca pe la spate

Oamenilor le place să fie minţiţi. Am înţeles asta lucrând de atâţia ani în consiliere.

Într-un moment de vulnerabilitate, fiecare preferă să audă numai ce-i convine sau să-şi ia din informaţie ceea ce îi confirmă că ce credea el este adevărat. O mare provocare este anul chinezesc pentru toţi cei ce lucrează direct, faţă în faţă, cu oamenii, transmiţând informaţii, dând sfaturi solicitate sau făcând recomandări, pentru că adevărul nu este cea mai înaltă calitate anul acesta. Dimpotrivă, sunt preferate ocolişurile, minciunile convenţionale, zâmbetele false.

Din 16 februarie 2018 până pe 4 februarie 2019 traversăm Anul Câinelui de Pământ. Combinat cu vibraţia 2/11 a anului numerologic, se anunţă potop de dualitate, cea mai evidentă trăsătură de caracter vizibilă anul acesta fiind FĂŢĂRNICIA. Vedem în jur oameni care una spun şi alta fac, îţi dau întâlnire şi nu apar, îţi declară făţiş antipatia faţă de cineva după care afli că, fără ştirea ta, s-a întâlnit şi s-a sfătuit exact cu persoana pe care se plângea că o dispreţuieşte.

Iar pentru români, anul confirmă tarele din subconştientul colectiv. Cum bine zicea o cugetarea aceea: românul e un fel de om pe care dacă nu îl inviţi se supără, iar dacă îl inviţi nu vine.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Horoscop complet AstroCafe pentru 23 februarie: O zi de vineri cu vesti bune pentru trei zodii

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies