Anunț de ultimă oră despre Smiley și Gina Pistol! „De fapt noi nu suntem pregătiți să fim împreună”

anunț, anunț de ultimă oră, smiley, gina pistol, smiley și gina pistol
anunț, anunț de ultimă oră, smiley, gina pistol, smiley și gina pistol

Smiley și Gina Pistol au fost mereu un cuplu care a preferat intimitatea, dar solistul a oferit o declarație care elucidează toate misterele relației lor.

Smiley este unul dintre cei mai iubiți artiști autohtoni și, o bună perioadă de timp a fost inclusiv un burlac extrem de râvnit. Având în vedere contextul în care ne aflăm, artistul a discutat despre pandemia de COVID-19, dar a povestit și cum l-a afectat carantina, în relația cu Gina Pistol.

Citeste si: Dialog de senzație între Smiley și Gina într-un live spontan pe Youtube. Replicile care au stârnit hazul tuturor: „Să nu uiți să iei o pâine când vii!”

Deși este o persoană activă, Smiley se simte mult mai bine decât spera, având în vedere că este izolat la domiciliu, la fel ca toți românii. Din păcate, concertle și aparițiile sale din următoarea perioadă au fost anulate, iar artistul a fost nevoie să își găsească alte  hobby-uri, în confortul propriei locuințe.

„Fac muzică, fac sport, citesc, mă uit la televizor, la filme, nici nu am timp să mă plictisec.

Dimineața mă trezesc, fac sport, beau cafeaua, după care mă apuc să fac muzică, video, live-uri interviuri etc”, a mărturisit Smiley.

anunț, anunț de ultimă oră, smiley, gina pistol, smiley și gina pistol
anunț, anunț de ultimă oră, smiley, gina pistol, smiley și gina pistol

Mai mult decât atât, Smiley consideră că această pandemie de coronavirus trebuie să ne îmbunătățească nivelul de conștientizare și să ne determine să înțelegm cât de vulnerabili suntem.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Totodată, solistul a vorbit și despre pregătirea popoarelor, în fața COVID-19 și despre relaxarea celor mai afectate state, lăsând de înțeles că deși măsurile luate de autorități, în România, au fost stricte încă de la început, au reușit să prevină infectarea cu coronavirus pe scară largă, și un eventual colaps al sistemului medical.

Citeste si: Numarul de telefon al lui Smiley. Motivul pentru care Smiley si-a dat numarul de telefon in cel mai nou clip

„Noi, oamenii suntem extrem de fragili, ne poate rupe orice și din punct de vedere emoțional suntem fragili, și fizic suntem fragili. Lucrurile se pot schimba de la o zi la alta, de la o oră la alta și nu știu dacă suntem pregătiți nici ca specie, nici ca indivizi. Faptul că ne-a luat pe nepregătite, ne-a arătat de fapt că noi nu suntem pregătiți să fim împreună!

anunț, anunț de ultimă oră, smiley, gina pistol, smiley și gina pistol
anunț, anunț de ultimă oră, smiley, gina pistol, smiley și gina pistol

Cumva, pandemia asta a fost ca un exemplu de așa, nu! Pentru că a fost cam fiecare pentru el, începând cu locul de unde a plecat. Chinezii au ținut-o doar pentru ei, nu au pregătit pe nimeni, și apoi s-a propagat. Europa a zis că nu i se poate întâmpla așa ceva și popoarele cele mai boeme, cele latine, au fost cele mai afectate, pentru că noi suntem genul relaxat.

Și acum a venit rândul americanilor care au toate libertățile din lume și nu le spune lor nimeni ce să facă. Ei, uite, că…” a mai dezvăluit Smiley.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Adevărul despre relația lui Smiley cu Gina Pistol!

Smiley rămâne pozitiv, și speră ca vara să vină cu vești bune, dar schimbași. Își dorește ca omenirea să își fi învățat lecția, ca oamenii să fie mai pozitivi și, în mod evident, mai responsabili. De asemenea, solistul a discutat și despre relația sa cu frumoasa Gina Pistol, despre care nu se știu prea multe detalii.

anunț, anunț de ultimă oră, smiley, gina pistol, smiley și gina pistol
anunț, anunț de ultimă oră, smiley, gina pistol, smiley și gina pistol

Într-adevăr, cei doi locuiesc împreună, în această perioadă, dar, ca orice cuplu, au ajuns și la reproșuri. Dat fiind faptul că Smiley recunoaște că este dezordonat, Gina Pistol îl „ceartă” pentru că e nevoită să facă ordine după el.

„Mă străduiesc. De gătit, mai greu, dar mă străduiesc să țin curățenie, să nu fac prea mare mizerie, eu sunt foarte dezordonat. Deja suntem în a doua săptămână de izolare și, uite, zice că strânge după mine”, a mai spus Smiley.

Citeste si: Smiley, în izolare de mai multe zile, după excursia în America: „Am avut bucuria să o am și pe Gina alături de mine”



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Smiley, în izolare de mai multe zile, după excursia în America: „Am avut bucuria să o am și pe Gina alături de mine”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies