Anunț de ultimă oră! Sălile de fitness rămân închise până în luna iunie! „Două luni nu se va schimba nimic!”

Sălile de fitness rămân închise până în luna iunie!
Anunț de ultimă oră! Sălile de fitness rămân închise până în luna iunie! „Două luni nu se va schimba nimic!”

Ministrul Tineretului și Sportului anunță că sălile de sport se vor redeschide abia în luna iunie.

Ministrul Tineretului și Sportului a făcut un anunț de ultimă oră în ceea ce privește redeschiderea sălilor de sport, în exclusivitate pentru Antena 3. Eduard Novak a adus lămuriri după scandalul care a izbucnit atunci când acesta a fost surprins fără mască.

În cadrul interviului, Ministrul Tineretului și Sportului a atins subiecte despre care românii așteaptă vești cu sufletul la gură.

Ce înseamnă din perspectiva dumneavoastra revenirea la normalitate de la 1 iunie, ce se întâmplă în sport? 

Mi-aş dori să poată toţi sportivii să-şi desfăşoare activitatea, şi amatorilor. Foarte mult s-a stat acasă. Și spectatorii pe stadione şi la diferite competiţii, ori teste antigen, scheme de acces, măşti, dar trebuie să dăm posibilitatea oamenilor să facă sport.

Pentru sălile de fitness există un plan?

Acum cu siguranţă deocamdată, în aceste două luni, nu se va schimba situaţia, aşa am înţeles că mergem cu prelungirea stării de alertă, dar apoi se vor deschide, acum e o perioadă grea pentru toată lumea.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Sălile de fitness rămân închise până în luna iunie!

Estimaţi că ar putea fi ridicate aceste restricţii mai dure înainte de 1 iunie sau cam pe atunci să ne aşteptăm?

Eu cred că pe atunci.

Citeste si: Raed Arafat, declarații de ultimă oră despre programul redus al magazinelor! „A existat varianta să se închidă de la ora 16...”

Florin Cîțu a anunțat că pandemia  se va termina în condițiile în care 70% din populație se va vaccina!

Florin Cîțu anunță că, până la finalul lunii septembrie, se urmărește vaccinarea a 70% din populație, acest lucru însemnând aproximativ 10,4 milioane de persoane cărora li se va administra serul anti coronavirus.

Sălile de fitness rămân închise până în luna iunie!

Citeste si: România ar putea reveni la normal de la 1 iunie! Ce spune Florin Cîțu

„Ținta aceea rămâne și vă spun de ce: ținta era doar doar pentru vaccinul Pfizer. De atunci au mai apărut câteva vaccinuri. Avem mai multe scenarii. Eu am spus că până la finalul lunii martie vom avea 2,4 milioane de vaccinuri, dar numai în luna martie vom avea 2,6 milioane de vaccinuri livrate. S-a accelerat și vom începe și etapa 3 în următoarele zile, cred că pe 15 martie”,  a declarat Florin Cîțu într-un interviu acordat pentru g4media.ro

 

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies