Anunțul lui Petre Geambașu, de pe patul de spital: „Am intrat într-o criză foarte puternică”

Anunțul lui Petre Geambașu, de pe patul de spital: „Am intrat într-o criză foarte puternică”
Anunțul lui Petre Geambașu, de pe patul de spital: „Am intrat într-o criză foarte puternică”

În ce stare se află artistul în aceste momente.

La doar câteva ore după ce s-a aflat că Petre Geambașu se află internat în spital în stare gravă, artistul a dezvăluit pe pagina sa de socializare cum se simte, cu adevărat.

Tatăl lui Călin Geambașu a ajuns la spital cu dureri crunte din cauza unei discopatii, iar mai multe publicații au anunțat că acesta ar fi în stare gravă, iar soția sa s-ar ruga pentru o minune.

Din fericire, Petre Geambașu nu este în starea descrisă de unele publicații, însă așteaptă să vadă dacă urmează să fie supus unei intervenții chirurgicale ori nu.

Citeste si: Petre Geambașu, mărturisire cutremurătoare despre accidentul pe care l-a provocat: „Am luat-o între roți...”

Citeste si: Cum recunoști și ce trebuie să faci în cazul unui atac vascular cerebral

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

În ce stare se află Petre Geambașu

Pe pagina sa de Facebook, Petre Geambașu a scris ce i s-a întâmplat în ultimele luni și cum au intervenit medicii pentru a-i ameliora durerile.

Iată că tabloidele noastre cele de toate zilele nu se dezmint si lansează "bombe" fără a se informa minim în legătură cu materialul ce urmează a-l prezenta in paginile revistelor lor.

Iata de fapt cum stau lucrurile. Chiar în prima zi a lunii Octombrie am intrat într-o criza f.puternică de Discopatie,(O boală mai veche a subsemnatulu) si m-am dus cu Salvarea la Spital unde mi s-a administrat o Perfuzie puternică care in cca. 3 ore m-a ameliorat substantial și m-am reîntors la domiciliu pe picioare.

Am continuat să iau timp de o săptamana antiinflamatoare puternice, exagerat, aș putea spune: "după ureche".

Mi-am revenit destul de bine, mi-am susținut si câteva Evenimente prin țară. Între timp am făcut RMN ,urmând ca doctorii să se pronunțe în legătură cu eventualitatea intervenției chirurgicale. A trecut ceva timp si iată că acum cca. 2 săptămâni durerile au revenit mai puternice ca prima dată.

Am ramas țintuit la pat cu dureri îngrozitoare fără să mai am posibilitatea de a mai administra ANTIINFLAMATOARE, riscând probleme de ordin cardiologic Am tot așteptat ca să treacă de la sine, ceea ce nu s-a întâmplat iar Luni, adica ieri, m-am prezentat din nou la Spital ca

să mi se faca tratament sub observatie strictă. Deja sunt mai bine, ma pot deplasa și probabil că in 2-3 zile voi reveni acasă urmând ca doctorii să decidă daca dupa Sarbatori se intervine chirurgical sau se recurge la alte metode: acupunctură, fizioterapie. Cam despre asta este vorba. Imi doresc, dar va doresc si Dvs. tuturor, să avem SĂRBATORI FERICITE!”, este anunțul lui Petre Geambașu pe pagina sa de socializare.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Gheorghe Dincă, depistat cu o boală gravă în spatele gratiilor! Ce îi fac medicii

Anamaria Prodan, la un pas de un ACCIDENT VESTIMENTAR. Și-a etalat decolteul generos, la 51 de ani, într-o rochie decupată

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

VIDEO. Grasu XXL, ipostază rară! Artistul a izbucnit în lacrimi în fața publicului Neversea: "N-am vrut să vă emoționeze atât de tare pe toți, dar așa s-a întâmplat"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies