Apariţie şocantă a fiicei lui Ion Ţiriac! Ioana a ieşit pe stradă cu un piton înlănţuit de gâtul ei!

Apariţie şocantă a fiicei lui Ion Ţiriac! Ioana a ieşit pe stradă cu un piton înlănţuit de gâtul ei!
Apariţie şocantă a fiicei lui Ion Ţiriac! Ioana a ieşit pe stradă cu un piton înlănţuit de gâtul ei!

E clar că a fost o apariţie şocantă a fiicei lui Ion Ţiriac.

S-a văzut că e o apariţie şocantă a fiicei lui Ion Ţiriac. Aflată în vacanţă prin Europa, Ioana a ajuns într-un parc de distracţii unde se afla un îmblânzitor de şerpi care îi atrăgea pe turişti cu mai mulţi pitoni.( vezi cât de sexy este nora lui Ţiriac)

Citeste si: Aceasta este vila pe care şi-a ridicat-o Simona Halep la malul mării! Vezi şi imagini cu grădina plină cu flori a marii sportive! FOTO!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Apariţie şocantă a fiicei lui Ion Ţiriac: “E cel mai tare accesoriu pe care îl ai” 

Fără să-i fie teamă, Ioana şi-a pus un piton galben pe după gât şi a făcut câţiva paşi prin parc, fiind privită cu uimire de cei aflaţi în preajma ei. “E cel mai tare accesoriu pe care îl ai”, a glumit un amic al Ioanei.

Apariţie şocantă a fiicei lui Ion Ţiriac. Miliardarul are trei copii 

Nu mai e un secret că e o apariţie şocantă a fiicei lui Ion Ţiriac. Miliardarul are trei copii, pe Ion Ion (39 de ani), care provine din relaţia cu manechinul american Mikette von Issenberg, Ioana (18 ani) şi Karim (21 de ani), aceştia din urmă din relaţia cu ziarista egipteană Sophie Ayad.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Simona Halep are un tic. Care este explicația psihologului și ce înseamnă gestul său repetat

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies